"Where hope grows, miracles blossom".

March 11, 2012

Inilah Pasangan Burung Yang Membuat Ramai Orang Di Dunia Menangis

by , in
Seekor burung betina terkapar di pelantaran dengan keadaan tubuh yang parah.




Pasangan jantannya membawakan makanan kepada burung betina dengan kasih sayang



Burung jantan sedang memberi makan kepadanya, tak lama kemudian burung betina itu mati terkulai. Burung jantan merasa terkejut dan cuba mengangkatnya.

Burung jantan akhirnya menyedari bahawa pasangan yang dicintainya telah mati. Ia kemudian “menangis” di hadapan kekasihnya yang telah mati kaku.


Sambil berdiri di samping tubuh kekasihnya sambil “berteriak” dengan suara yang sangat menyedihkan seolah-olah meratapi kematian kekasihnya.

Sambil berdiri di samping tubuh kekasihnya sambil “berteriak” dengan suara yang sangat menyedihkan seolah-olah meratapi kematian kekasihnya.
 
Sumber:GuaBlog.com



















March 04, 2012

WHO I AM

by , in
Whoa, It's been so long since I've last updated my blog! gosh, I miss my blog so much.Hua..Hua..Hua.. But unfortunately I've been very busy these days no time to online or create new post about where I go  or so, unlike those day's everyday i'm free ha ha ha.. now?? not anymore!! DUH.. I'm fully occupied with work!! work!! work!! I wish I have  a free time to update my blog  but as I said,  I really have no time to online these day :'( but I will try to came up for a new post where ever I'm free. I can't let my blog unattended just like that! you know my blog has become a part of my life all this while,
(AIKKK>>>>.Belum StarT Work g Dah Busy<<<Dushhh..DUsshh..wekkk...) And for who I haters !!! stay away from my LIFE Just Now, get a life and stop messing with my life damn you!! hahahahaahaha..pergi mampus cepat sikit!! kepada haters-haters yang aku benci!! aku benci korang sampai korang mampus... well korang takde kerja lain ke?? selain dari menyusahkan hidup aku?? I'm sure god is always fair what you did you will get it back mark my word!! bumi ni bulat, jangan korang ingat korang akan selalu kat atas maybe hari ni hari korang bersuka ria dan bergembira esok lusa giliran aku pula ya.. So kita tunggu dan lihat aje sepandai pandai tupai melompat akhirnya akan jatuh ketanah juga. 
Well in this world nobody is perfect right? and i believe no matter how hard sometime's life can be there will always a better tomorrow for me!! cause I am a human which I dont disturb others, but when it come's to my part if you'll messed with me then be ready to face the most evil person that you happened to get to know in your whole entire life!!

I'm evil yes, yes,yes,yes, yes, yes, what the heck and why you care?? about my life?? it's my life better watch out your life rather than judging people who do you think you are??

Baguslah sangat fucked!! berlagak aje lebih PM!! Aku benci dan paling pantang betul kalau orang suka Cari pasal dengan Aku..Aman Hidup aku selama nie weiii...N jenis orang yang suka laga - lagakan orang lain atas kepuasan diri mereka sendiri hell man, who do you think you are? I'm not your properties... I have my own right to speak out whatever I want to say  AKU PUNYA MULUT R>>BERBASI- BASI AiR Liur yang kuar Pun bukan AIR LIUr KAU!! WHAT THE HELL
,Kau ingat KAU TuA AKu Takut,aku PErLu HorMAT????SoRi To SAY r ORANG TUA X SEDAr DIRI... pergi berambus dan mampus blah la weiiiiiiiii..
March 01, 2012

Hari Yang PenTinG...

by , in
Pagi nie aku bangun awal sekali walaupun Tidur agak lewat juga...Agak Lewat????Jam 3 pg Bru tdr...BiasanYa klu Tdr lewat...lewat juga r bangunnya...

Haaa...semangat pegi interview kononyer..P/S...Alarm Hp Smpai 4 skali bunyi..haii nampak sangat takut aku x ble bgn...Ntah sapa r punyer keje 2..Tp bila aku tensionn..Langsg x lena tdr..
Sama ada exam,Nk p mana2 event..Nie pula Interview yg menentukan Masa depanku..interview start jam 10...Wah bukan men awal lg jam 9.30 dah terpacak kat depan Opis..ada r sorg akak nie panggil..."Adik nak temuduga yer..Tunggu kejap ya Diorang Tengah Meeting...HUU...Haa kan ko dh kna suh dtg jam 10,ko Degil datang awal..Keh3..padahal klu standard...kene r dtg awl...Ko nie nak keje ke X...

Tunggu punya tunggu..ada r sorg cik nie dtg..bg borang kene isi...eh3 ramai juga ye dtg temuduga nie...x sedar pun org lain dtg sebab  duk kat luar..skli tengok2..diorang dah sibuk2 isi borg dah...Dah aku terkulat2 isi Borang kat s2..eh3..Apasal nie..perut rasa senak pula..gementar tiba2..nak ke tandas pun ada.....SAMA ja rsa mcm time stdy dulu bila kene p Depan Buat Presentation...lepas Settle semua..Time 2 Interview....Blah..Blah...Blah....OK ISNIN awak boleh start keje...eehhh 2 Jer...alah..Kacang jer...padahal...Nak sejam dalam Bilik temuduga 2......Eh..biar betul sy kene trima keje nie..bukan diorang minta bg tempoh seminggu untuk kol blik  ke??Pening aku...tnya bdk2 interview lain Diorang kata nti kena kol semula...aik.knpa sy xda pula(Dalam Hati Ler..)...haaahaa..Lepas interview bru nak kenal2 dgn org lain yer..Baik sungguh Ko IVY"
...................................................................................................................................................................
.Ngat Boleh Celebrate sebab dapat keje..tapi lain pulak jdiknya...Kenapa r org2 sekeliling aku x puas hati dengan aku nie..aku xda pun buat masalah dgn diorang..aii aku pantang btl bila ada org  sibuk2 hal aku..aku punya idup aku pnya suka r nak buat macam na..Diorang bukan bgi duit kat aku..Satu sen pun x penah..Menyusahkan Mak Bapak aku da r..dasar...Haii ikutkan hati mau ja aku cari pasal dengan diorang 2 smua...Badan Korg macam gajah pun aku x takut r...heee Sakitnya hati...
Xpa...Balik umah tengok  Telenovela "BELLA  CALAMIDADES" dengan makan ini lagi Bagus...


hilang sekejap masalah yang melanda jiwa..sambil makan benda nie..ntah sejak bila pula berminat...Sambil Baca Novel Aku,Dia& Gosip....Layan..Masalah tolak Belakang.....
March 01, 2012

In mood...bace Novel;)

by , in
Ari full Mood Nk Baca Novel Saja..Boleh x..Hahaha..
MALAS nk fikir benda lain....
Nak relekskan Otak sikit...
MASAK...alamak...xnak masak boleh x...
malas masak malam kang nak makan apa...
kenyang X baca novel nie...HAaa..aku pun xtau...
Arghhh..Lantak r...Abiskan BAca novel nie dulu BRu FIkIR...
Layanssssss....
Back to Top