September 2013 - Fiqa story

25 September 2013

~Besday Buah HatiKu~

9/25/2013 2
~Besday Buah HatiKu~

Hari ini dah masuk hari rabu..maknanya ada Enam hari lagi sebelum Besday sidia...hadoiii..pale ngah pening nie nak bagi suprise aper kat dia..lagi2 belum gaji nie..hantokk kepala sendiri lah jawabnyer..tahun lalu dapat jugak r bagi suprise kat dia..ngat lagi 30/09/2012 malam balik semenanjung dari sabah semata-mata nak suprisekan hari jadi dia..hehehe..nasib baik ada member2 tolong plankan...tu pun sambut secara simple jer..kat pd...mandi tepung jugak r member..nasib baik tak kena dengan telur sekali...hahaha....
Besday present...hehehe..sudah tentulah minyak wangi jenama JEANNE ARTHES..minyak wangi nie..macam2 bentuk n semua wangi taw..sampai susah nak pilih...akhirnya pilih yang ini jer...
Sumber:En.Google..malas nak snap pic...


Bayangkan bagi kat dia masa besday dia tahun lalu..nie dekat nak besday dia tahun nie pun minyak wangi tu masih ada lagi..ye r bukan selalu pakai kan..lagipun isi minyak wangi nie memang banyak..

Tahun nie tak tahu lagi nak kasi apa...tapi besday dia kali nie..rasanya nak buat candle night dinner jer r..baru romantic skit...ye ke??hehe..dalam perancangan jer..tapi nak masak sendiri jer..lagi jimat..kan..kan...bukan selalu nak merasa special cooking hasil air tangan orang nie...nie pun ngah fikir nak masak apa yang special nie...hurmmm








04 September 2013

Aku Muncul....

9/04/2013 3
Aku Muncul....


 Huuu...Lepas dah dekat 3 bulan menyepi dari dunia blogging..akhirnya hari ini baru ada kesempatan muncul n menaip semula....banyak sangat masalah yang menimpa diri ini...hurmmm...Selamat Kembali....ehehehe