"Where hope grows, miracles blossom".

March 31, 2014

SlimFast Diet Testimonial|Cabaran 10 hari bersama SlimFast Diet My Beauty Herbs

by , in

Assalamualaikum dan Salam Sayang….

Hari itu ada join giveaway SlimFast Diet dari blog kak Mialiana.Tak sangka pula terpilih sebagai salah seorang peserta bertuah dapat Free Produk SlimFast Diet.Tapi produk ini bukan kita yang minum,kita kasi kat suami kita.

14 March 2014 yang lepas kita dapat bungkusan produk dari pihak My Beauty Herbs.Itu pun suami kita yang ambil dari abang Pos Laju.Produk SlimFast Diet dah dapat,maka bermulalah, cabaran 10 hari bersama SlimFast Diet My Beauty Herbs untuk en.suami merasai sendiri kehebatan SlimFast Diet.Kita nak rasa juga tapi tak boleh sebab kita pregnant..hihihi.Memandangkan berat suami kita melebihi 75kg maka kita dapat 2 kotak produk SlimFast Diet.Dan dia kena habiskan 2 kotak bersamaan 20 paket produk SlimFast Diet selama 10 hari.

16 March 2014 adalah hari pertama En.suami minum SlimFast Diet.Sengaja pilih hari ahad untuk tengok kesannya yang pertama. Ternyata produk ini amat berkesan sebab baru sepaket suami minum dia dah masuk ke toilet.Dan oleh kerana dia kerja pagi hingga malam maka dia minum pada sebelah pagi dan sebelah malam.

Review SlimFast Diet:
SlimFast Diet dari My Beauty Herbs merupakan Slimming Drink terbaru dengan menawarkan harga yang sangat-sangat berpatutan iaitu:
 1 Box : RM45 (sm) ; RM50 (ss)

 

Fungsi SlimFast Diet : 
  • Slimfast Diet membantu dalam meningkatkan jumlah kalori yang dibakar secara konsisten melalui proses yang semulajadi.
  • Dengan mengurangkan pengambilan kalori dalam badan akan memastikan berat badan anda akan turun dengan cepat dan ketara.
  • Slimfast Diet juga membantu mempertingkatkan proses metabolisma badan yang mana membantu untuk membakar lemak degil. 
  • Pengambilan Slimfast Diet dapat mengurangkan selera makan sekaligus mengawal berat badan secara berterusan.
  • Slimfast Diet juga memberi tenaga supaya anda tetap cergas seharian walaupun di dalam program diet.

Perkara penting yang perlu diingat adalah : 
✾ Slimfast Diet terkenal sebagai makanan tambahan untuk penurunan berat badan, adalah perlu untuk seseorang itu melakukan senaman supaya mendapatkan kesan yang optima dan kesukaran untuk menurunkan berat badan dapat diatasi.




Kandungan Dalam SlimFast Diet : 

✔ Fiber Epal
✔ Fiber Gandunm
✔ Pyllium Husk
✔ Oligo
✔ Orange DE
✔ L-Carnitine
✔ Ekstrak Acai berry
✔ Ekstrak Garcinia
✔ Ekstrak Cassia
✔ Ekstrak Rasberry 
✔ Ekstrak Hoodia
✔ Collagen


Cara Pengambilan SlimFast Diet : 
  • Tuangkan 1 sachet dan bancuh dengan 120ml air suam (jangan panas) :
  • (1sachet : 1hari : bagi berat 75kg ke bawah) - SEKURANGNYA 30 MINIT SEBELUM BREAKFAST
  • (2 sachet : 1hari : bagi berat 75kg ke atas) - SEKURANGNYA 30 MINIT SEBELUM BREAKFAST, DAN SELEPAS MAKAN MALAM
  • Sesuai utk lelaki dan wanita dari umur 15tahun
  • Sesuai utk pesakit jantung koronari, diabetis, darah tinggi
  • Pastikan Kacau hingga betul2 larut…lagi bagus kalo guna SHAKER !!!
  • Disarankan untuk meminum air kosong 2-3 liter sehari atau jus secara kerap untuk memudahkan lagi proses pembuangan toksin dari tubuh.
  • Slimfast Diet boleh diambil oleh oleh wanita yang menyusu badan tetapi disarankan mengambil air kosong 2.5-3 liter sehari.
  • 1box : 10 sachet : stok 10 hari


Kesan / Tindak Balas SlimFast Diet (SFD) : 
✾ Kebiasaannya para pengguna akan dapat merasa kesannya 6-8 jam selepas pengambilan SlimFast. 
✾ Walaubagaimanapun ianya bergantung pada kadar metabolisma seseorang kerana ada yang dapat merasa kesannya hanya selepas 4 jam pengambilan SlimFast.
✾ Para pengguna akan melalui proses pembuangan toksik 2-3 kali sehari pada 6 – 10 paket yang pertama (ianya bergantung kepada tubuh seseorang), manakala pada paket yang seterusnya proses pembuangan toksik akan menjadi seperti sediakala iaitu 1 atau 2 kali sehari.

Sebelum mencuba produk SlimFast Diet
Berat Suami: 90kg
Selepas 10 hari minum SlimFast Diet
Berat Suami:85.4

Ini bermakna sebanyak 4.6kg pengurangan berat badan suami selama 10 hari minum SlimFast Diet.Dan produk kurus yang berkesan kepada suami saya.

Slim ler sikit...huhu

Kesan yang dirasai oleh suami:
1. Badan lebih bertenaga dari sebelum ini.
2. Perut terasa kempis.
3. Benjolan lemak terasa kurang.
4.Mengurangkan sembelit.
Kesan yang ketara pada pandangan mata  isteri:
1. Bawah lengan dan lemak bawah leher suami yang dulu agak mengelebar semakin berkurangan.
2. Perut yang agak buncit semakin kurang ketara.
3. Muka dan kulit ada perubahan iaitu nampak berseri.




Giveaway SlimFast Diet dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs dengan hadiah dan wang tunai bernilai RM 3,600 untuk dimenangi.




p/s :Maaf sebab entri review yang tak seberapa..mood tengah ke laut..kawan-kawan semua doakan saya dan kandungan selamat yer..hari ini dah 40w+6Day..baby still taknak kuar..sama ada kena bersalin paksa atau ceaser...hurmm..
March 10, 2014

Terpilih dalam GiveAway SlimFast Diet

by , in



Alhamdulillah..kita terpilih dalam giveaway slimfast diet(Pencarian 40 orang blogger) di blog kak MiaLiana.
Tapi produk Slimfast Diet itu bukan untuk titew taw..untuk Hb kite..dah maklumkan kat hb..dia buat lawak lah pulak..dia kata kite bukan buncit ke...??huhu..kite jwb kita buncit lain..hehe...

Tak lama lagi produk akan di hantar untuk hb kita cuba...hehe..

Jom tengok senarai peserta yang terpilih...

Jangan lupa:
 
Follow blog My Beauty Herbs dan Like Fanpage MyBeautyHerbs


March 10, 2014

Aktiviti harianku

by , in
Dah nak masuk tunggu@menghitung hari ini kan..badan jadi lemah ajer..kalau ikutkan kata hati n nafsu tidur tu memang sepamjang hari nak tidur jer..lepas tu malam tak boleh tidur atau tidur lewat...hihi..untuk mengelakkan benda tu jadi..maka terpaksalah tahan mata ngantuk dengan membaca..dan malam boleh tidur awal...siang ni memang mengrajinkan diri buat kerja-kerja rumah..tapi yang terdaya oleh badan je lah..maklumlah dengan bawa perut cepat sangat megahnya...kalau dulu 2 o 3 kerja boleh siapkan dalam satu-satu masa sekarang nie..nak mengemas pun makan sehari o dua hari..hahaha..hb pun dah masak sangat..tapi kadang-kadang tu dia bising jugak sebab kita nie tak reti nak duk rehat,degil nak buat kerja..ye r..boring kot duk kat umah tanpa buat apa2 kan...

Kita nie jenis kurang makan kat luar so masak sendiri jer lah..bayangkan kat dapur tu ada siap2 kerusi untuk duduk ..kelakar jer rasa.tapi untuk keselamatan juga sebenarnya.

Buku nie isteri bos yang kasi kat hb...dia pun tahu kita boring duk kat umah..hehe..isteri bos nie cina same like me..keh3..
March 08, 2014

Print Bisnes Kad

by , in

 Kad Bisnes?Penting ke?Siapa yang harus mempunyai kad bisnes?Macam-macam persoalan yang timbul bila bercakap tentang kad bisnes ini kan.
Bagi saya kad bisnes ini sangat penting tak kiralah sama ada seseorang individu itu ke,usahawan,bakal usahawan dan sesiapa juga yang mempunyai  bisnes sendiri.Dan walaupun saya bukan seorang usahawan tetapi seorang blogger,kad bisnes itu sangat penting kerana kad bisnes boleh menambahkan rangkaian atau networking yang sudah semestinya merupakan nadi didalam dunia perniagaan juga rangkaian blogger.

Kepentingan Bisnes Kad

CARA MENGGUNAKAN BISNES KAD:
- Berikan kepada individu yang anda jumpa
- Selitkan di dalam barangan yang dijual atau dipos
* Amat penting bagi mereka yang inginkan repeat customer
- Jadikan sebagai warranty card atau member card
- Edarkan sebagai flyers
* Bisnes kad lebih fleksibel untuk disimpan berbanding flyers biasa yang biasanya akan dibuang selepas dibaca.

SIAPA YANG MEMERLUKAN BISNES KAD?
- Pemilik perniagaan
- Peniaga online
- Penyedia/agen perkhidmatan
- Mereka dalam bidang pemasaran/marketing
- Individu persendirian (digantikan sebagai kad personal)

MENGAPA ANDA PERLUKAN BISNES KAD?
- Memudahkan pelanggan menghubungi anda
- Mempromosikan produk anda
- Membezakan anda dengan penjual lain walaupun barangan yang dijual adalah sama
- Menampakkan perniagaan anda lebih teguh
- Identiti korporat anda





 https://www.facebook.com/creativoprint


Dan disini saya ingin perkenalkan satu tempat yang dimana anda boleh buat kad bisnes dengan design anda sendiri.Di Creativo Printing & Design menyediakan perkhidmatan mencetak Bisnes Kad atau Business Card atau Name Card atau yang seangkatan dengannya. Creativo Printing & Design menghasilkan Bisnes Kad yang berkualiti tinggi seiring dengan kemajuan teknologi masa kini. Mereka amat  mementingkan kualiti dan kepuasan pelanggan mereka. Harga yang mereka tawarkan adalah sangat berpatutan dan sangat berbaloi dengan apa yang bakal anda perolehi. Ramai yang sudah menggunakan perkhidmatan mereka dan sangat berpuas hati, anda tidak perlu ragu-ragu lagi untuk menempah Bisnes Kad dengan Creativo printing & Design.

Jom kita tengok antara logo dan design-design bisnes kad Creativo Printing & Design untuk contoh design kad bisnes anda.




 Ini cuma sebahagian sahaja yer...nak tengok design-design yang lain bolehlah ke link ini.https://www.facebook.com/creativoprint/photos_stream


Dekat sini anda boleh tengok antara customer yang telah menempah kad bisnes mereka dengan Creativo printng & Design:

Dengan teknologi yang canggih pada hari ini, anda boleh menempah Bisnes Kad untuk perniagaan anda di mana-mana sahaja anda berada. DAPATKAN BISNES KAD ANDA SEKARANG!!


Back to Top