Giveaway Novel Meletop - Novel Acik Lana

by - 6/26/2014

[ KLIK BANNER UNTUK TURUT SERTA ]
Giveaway ini akan ada dua slot dan ini merupakan slot pertama iaitu Slot.1: Novel Acik Lana yang akan berakhir pada 10 Julai. Hanya seorang pemenang TOP REFERRAL yang akan memenangi salah satu novel Acik Lana. Tajuknya anda akan tahu apabila pemenang diumumkan.
Hadiah pemenang akan diberi selepas slot kedua giveaway ini berkahir. Slot.2: Novel Sara Aisha pula akan diadakan pada 17 Julai dan anda semua boleh menyertai kedua-dua slot ini jika pada slot pertama anda tidak menang. Pemilihan pemenang berdasarkan top referral. Lihat SINI atau SINI cara-cara menjadi topreferral.
RAKAN-RAKAN LAIN TURUT DIJEMPUT UNTUK MENYERTAI GIVEAWAY NOVEL MELTOP YANG DITAJA SEPENUHNYA OLEH NIK AINAA.

You May Also Like

6 comments

 1. Assalamualaikum blogger. terima kasih kerana sudi sertai Giveaway Novel MeleTOP ini.

  Anda berpeluang untuk memenangi tempat TOP REFERRAL jika berterusan promote GA ini atau mengikuti langkah2 menjadi top referral.

  Senarai peserta sudah diupdate : http://nikainaa.blogspot.com/2014/06/senarai-peserta-ga-novel-meletop.html

  SEMOGA BERJAYA !!

  ReplyDelete
 2. Good luck.
  Liya dari segmen yang sama.
  Salam perkenalan. :)

  http://liyawinchester96.blogspot.com/2014/06/giveaway-novel-meletop-novel-acik-lana.html

  ReplyDelete
 3. Thanks add back... N good luck.. Saya pun dari segmen yg sama..

  ReplyDelete
 4. singgah dari segmen yang sama

  http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/giveaway-novel-meletop.html

  ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.
Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..