Segmen : Saya Nak Kad Raya by Afiqah !

by - 20.7.14


SYARAT - SYARAT :
  • Copy banner atas dan paste di entry anda .
  • Letak tajuk di entry "Segmen : Saya Nak Kad Raya by Afiqah !"
  • Follow blog Afiqah
  • Yang nie wajib buat k..Klik syarat kat sini.[ Link]
  •  Paste entry blog anda diruangan komen bawah ini beserta like ke berapa yer.
  • DONE !

Segmen tamat pada 20 Julai 2014 @ 9 pm 
10 orang yang bertuah akan dapat kad raya dari saya!
Jika ramai yang join akan ditambah lagi in shaa Allah :)


SENARAI PESERTA




TAMAT

Jemput Join


Cabaran Duit Raya 2014







You May Also Like

32 comments

  1. join..

    http://www.syuhadasalleh.my/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    liker ke 10 & ke 5

    ReplyDelete
  2. http://notashalimar.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    Like 6 & 12

    ReplyDelete
  3. http://nanakimie.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    LIKE untuk Nur Afiqah Najwa b Abdullah tak ingat nombor berapa...da pernah vote kat sini

    mawarberduri4147.blogspot.com/2014/06/bantu-saya-realisasikan-impian-orang.html

    LIKE untuk Wan Hasrul Hafiz Wan Abu Bakar nombor 7

    ReplyDelete
  4. http://keranaakumalu.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    like 8 & 11

    ReplyDelete
  5. join yer
    http://adna2029.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html
    dh pernah vote tp xatw yg keberapa..nk vote sekali lg xboleh dah..sekali ja sorang..

    ReplyDelete
  6. join...

    http://nursueada.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    like ke 13 & 9 kalau tak silap.

    ReplyDelete
  7. join

    http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    ReplyDelete
  8. Asslamualaikum, kiera join yer :)
    http://dewqracintakita.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    Like (11 &15) ^^

    ReplyDelete
  9. http://www.aimisyahirah.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    ReplyDelete
  10. Join^^
    http://atiqahamelya.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html
    Like ke 16 dan 12

    ReplyDelete
  11. Joined :D

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    Dah pernah like untuk segmen bloglist akak :D

    ReplyDelete
  12. Isyah Join ;)

    http://ceritahatikuu.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    ReplyDelete
  13. insyaallah kalau sempat saya join ya.

    ReplyDelete
  14. Huda join
    http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    Jom join GA huda
    http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.com/2014/07/giveaway-simple-step-by-blog-rahsia.html

    ReplyDelete
  15. http://adriana-contestga.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    ReplyDelete
  16. http://misskitty12.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html


    Afiqah : likers yang ke 18

    Hafiz:likers yang ke 13

    ReplyDelete
  17. http://misskitty12.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html


    Afiqah : likers yang ke 18

    Hafiz:likers yang ke 13

    ReplyDelete
  18. Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    Nur Afiqah Najwa Abdullah #19
    Wan Hasrul Hafiz Abu Bakar #14

    ReplyDelete
  19. join
    http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html?m=1

    afiqah : liker ke 20
    hafiz : likers ke 15

    ReplyDelete
  20. BBL nak join sekaki

    http://porthadiah.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    ReplyDelete
  21. http://kampung-kameq.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    ReplyDelete
  22. salam singgah..

    sy join!

    http://www.suesopian.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    afiqah : likers #14
    hafiz : likers #10

    ReplyDelete
  23. http://kampung-kameq.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    afiqah : 21
    hafiz : 16

    sory saya letak komen ni kat komen box entry like tu pulak.. sory

    ReplyDelete
  24. Syaza join :
    http://raradeluxe.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html
    Syaza likers:
    Afiqah : 22
    Hafiz : 17

    ReplyDelete
  25. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    Hafiz - 19
    Afiqah - 24

    ReplyDelete
  26. Join^^

    http://amirahsafiee11.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    Nur Afiqah Najwa b Abdullah : Like ke-25
    Wan Hasrul Hafiz Wan Abu Bakar : Like ke-20

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum. saya join ^^,

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    Nur Afiqah Najwa b Abdullah : 26
    Wan Hasrul Hafiz Wan Abu Bakar : 21

    ReplyDelete
  28. Salam singgah dari segmen ummudd80, semoga berjaya.
    Jemput join giveaway pertama irrayyan.com
    Giveaway Ramadhan by irrayyan.com

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    Like 28 Nur Afiqah Najwa Abdullah
    Like 23 Wan Hasrul Hafiz Wan Abu Bakar

    ReplyDelete
  30. sy join!

    http://sukasamko.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    hafiz 24
    afiqah 29

    ReplyDelete
  31. seronoklah banyak contest sempena raya ni..kalau berkesempatan nak join juga..

    Punca Sukar Hamil

    ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.

Terima Kasih ..