31 December 2014

Zaman Persekolahan



Dah lama tinggalkan zaman persekolahan..huhu...tapi kan macam semua tu penah buat kot..wahaha..kelakar je ingat..tapi selalunya dengan no 18 tu la..
cikgu mengajar kat depan boleh buat tongkat dagu..lepas tu bila kena tanya soalan mula lah terkial2..huhu...


masa form 6 n kolej lebih kepada no 13... pensyarah buat penerangan kat depan kita sibuk men hp..


1 comment:

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.
Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..