May 2016 - Fiqa story

28 May 2016

Giveaway Carian Homestay Malaysia

5/28/2016 3
Giveaway Carian Homestay Malaysia
Carian Homestay Malaysia

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Giveaway dari coretananuar.com ni lain dari yang pernah dianjurkan sebelum ini.Jika sebelum ini berdasarkan SEO,Kali ini tampil lebih simple dan tak perlu nak karang ayat panjang-panjang TAPI.... Pemenang akan ditentukan berdasarkan KEPANTASAN DAN KETEPATAN.



Dalam banner Carian Homestay Malaysia, terdapat 9 gambar yang digabungkan menjadi 1 gambar. Setiap peserta perlu meneka dengan tepat gambar-gambar tersebut diambil dari homestay mana. Kesemua Jawapan ada dalam blog CoretanAnuar.com.Jadinya nak jawab kena selongkar blog CoretanAnuar.com...hehehe

1.Pak Ya Homestay di Perak 2 (Rumah corner lot)
2.Pak Ya Homestay di Perak 1 (Rumah Teres 1 tingkat)
3.Miftah Homestay di Ipoh Perak
4.Homestay Hj Esmon Parit Raja
5.Rumah Kedua Homestay Hj Esmon Di Parit Raja Johor
6.Ujana Hati Guesthouse Taman Mutiara Rini @ Homestay in Skudai, Johor
7.Pak Ya Homestay di Perak 1 (Rumah Teres 1 tingkat)
8.Homestay Hj Esmon Parit Raja
9.Pak Ya Homestay di Perak 1 (Rumah Teres 1 tingkat)



                                             





 

22 May 2016

Giveaway NALMR BLOG featuring SASSYROSE

5/22/2016 7
Giveaway NALMR BLOG featuring SASSYROSE
*STICKY POST*



Hai semua! Hari ini kami Nalmr Blog dan SASSYROSE ingin jemput semua blogger-blogger yang hebat untuk sama-sama memeriahkan GiveAway yang kami adakan ini. Hadiah menarik akan diberikan kepada pemenang-pemenang bertuah. Kami dari SASSYROSE selaku penaja utama GiveAway ini.



SASSYROSE merupakan kedai muslimah online yang mula beroperasi dari tahun 2015 sehingga kini. Konsep SASSYROSE adalah untuk mewujudkan pakaian muslimah yang sopan, sederhana dan cantik untuk si pemakai. Jubah keluaran SASSYROSE adalah sangat selesa dan merupakan jubah murah 2016. Bukan itu sahaja, tunic dan top SASSYROSE juga pastinya dapat memikat para pelanggan untuk mencuba produk terlajak laris ini. Pelanggan juga boleh ke laman web kami di www.sassyrose.my untuk pembelian secara online dengan lebih pantas dan mudah.


Antara Produk Yang Hangat di SASSYROSE adalah :

Jubah Bahyea - Jubah Bahyea diperbuat dari material bermutu tinggi Como Crepe dan dihiasi dengan panel French Lace. Terdapat 4 pilihan warna menarik yg pasti memukau iaitu Ruby, Turquoise, Emerald & Sapphire. Didatangkan dalam saiz XS, S, M, L & XL. Lebih menarik, jubah ini juga nursing dan wudhu' friendly (zip sorok di dada dan lengan), mempunyai poket, patuh syariah (labuh & longgar), tidak jarang, mudah digosok, tidak mudah kedut, selesa & ringan dipakai

Olivia Tunic - Olivia Tunic diperbuat daripada high quality Material Satin Saluna (bukan macam Dull Satin ye) dan boleh didapati dengan 3 warna yang gorgeous;Teal, Purple & Burgundy. Tunic ini boleh didapati dengan saiz S hingga XL. Bukan itu sahaja, Olivia Tunic juga nursing dan wudhu' friendly (zip sorok di dada dan butang di hujung lengan), kain sejuk, boleh dipakai casual @ formal, 2 poket sisi kiri kanan, patuh syariah, tidak jarang, tidak stretchable, selesa & ringan dipakai

Nadine Tunic - Nadine Tunic boleh didapati dalam 4 pilihan warna iaitu Emerald, Sapphire, Turquoise & Ruby. Diperbuat daripada high quality Como Crepe dengan FREE SIZE from M up to L. Nadine Tunic juga merupakan nursing dan wudhu' friendly (zip sorok di dada), poket kiri dan kanan, patuh syariah (labuh hingga ke lutut & longgar), tidak jarang, tidak stretchable, mudah digosok, tidak mudah kedut, selesa & ringan dipakai.

Qamila Top - Qamila Top diperbuat daripada high quality Moss Crepe dan boleh didapati dengan 3 warna menarik;Camel, Brick & Moss Green. Nursing dan Wudhu' friendly, patuh syariah (labuh hingga ke lutut & longgar), material berat & tebal (tidak perlu inner baju), design sesuai untuk semua jenis badan, sejuk dan flowy

Kebaya Kardigan - Kebaya Kardigan direka dgn fungsi 2 in 1 boleh digayakan sebagai kebaya untuk majlis formal atau sarungkannya bersama t-shirt anda untuk gaya santai. 4 warna menarik;Camel, Brick, Black & Moss Green. High quality Moss Crepe dengan FREE SIZE from M up to XL, Nursing dan Wudhu' friendly, patuh syariah (labuh hingga ke lutut & longgar), material berat & tebal, design sesuai untuk semua jenis badan, sejuk dan flowy




Testimoni daripada pelanggan kami :





Untuk melayakkan anda menyertai GiveAway ini, anda perlu memenuhi beberapa syarat mudah yang perlu anda patuhi.


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :



1. Like facebook penaja.

SassyRose

Nalmr Blog



2. Follow instagram penaja.

SassyRose

Nalmr Blog



3. Follow Blog penaja

Nalmr Blog



4. Buat satu entry khas dengan tajuk 'Giveaway NALMR BLOG featuring SASSYROSE'



5. Copy Coding yang disediakan dan paste kan di html blog post anda.



6. Share/Ping artikel anda samaada di Babab.net, Facebook Personal anda, Fanpage, Facebook Group lain atau Google +.

7. Tinggalkan link entry anda di bahagian komen ini.


Tarikh tutup pada 11 Jun 2016 jam 11.59 malam.




SENARAI HADIAH PEMENANG



Produk dari SassyRose x Tempat Pertama


Produk dari SassyRose x Tempat Kedua

Lyna Shawl by Alyachan.co x Tempat Ketiga



Pemenang dipilih secara random


Semoga berjaya semua.. Terima kasih


p/s : SORI CODING PANJANG PULAK . Selamat mencuba. Rajin rajin tag kawan ok?

16 May 2016

DVD DIDI & FRIENDS MURAH

5/16/2016 0
DVD DIDI & FRIENDS MURAH




Fenomena Didi & Friends


Hora Horey!!! Pernah tonton Siri Animasi Lagu Kanak-Kanak Didi & Friends di Astro Ceria atau Youtube? Haaaa.. kalau ada anak kecil dibawah 6 tahun. Saya amat rekemen beri anak anda tonton Lagu Animasi ini, baby bawah setahun pun layan juga. Silap-silap mak bapak pun layan sekali. Memang layan betul. Semua lagu best. Sudah lebih 130 Juta Views di Youtube tau!



Tak Caya? Cuba Tengok Video dibawah.




Lagu Kalau Rasa Gembira



Lagu Chan Mali Chan



Lagu Lompat Si Katak Lompat


Haaa... layan tak? Ada banyak lagi lagu-lagu Didi & Friends anak anda boleh tonton di Youtube dan Astro Ceria. Gerenti layan punyalah...



Ada yang  nak beli DVD Original Didi & Friends? Kalau ada yang nak beli boleh terus beli online di website The Baby Store . Ada Volume 1 dan Volume 2. Stok amat terhad.





http://thebabystore.com.my/DIDI-AND-FRIENDS-DVD-Lagu-Kanak-Kanak?tracking=5731b323bc8d6











ZTE BLADE V7 LITE telefon pintar bajet pilihan !

5/16/2016 3
ZTE BLADE V7 LITE  telefon pintar bajet pilihan !
#LazadaZTEv7Lite


ZTE Blade V7 Lite
Assalamualaikum...ZTE secara rasminya telah mengeluarkan telefon pintarnya sendiri dan fiqa teruja nak memiliki ZTE BLADE v7 LITE.Kenapa?Kerana ZTE BLADE V7 LITE  telefon pintar yang bersesuaian dengan bajet rendah.Ok biar fiqa jelaskan kenapa dan apakah ciri-ciri  ZTE BLADE V7 LITE ini juga yang menjadi pilihan hati.


ZTE Blade V7 Lite
ZTE BLADE V7 LITE hadir  skrin bersaiz 5 inci dengan resolusi HD serta setebal 7.9mm , sistem operasi Android Marshmallow 6.0 mampu menjalankan sistem dengan sangat baik terutama software dan hardwarenya.Selain itu,ianya dilengkapkan dengan sistem sekuriti finger print yang mampu membuka kunci dalam masa 0.03 saat.Dengan menggunakan panel berkenaan, pengguna boleh membuat beberapa akses pantas, termasuk dwi-tap untuk aktifkan skrin, membuat akses pantas untuk sesuatu aplikasi, merakamkan gambar, mahupun swipe untuk menatal halaman.

ZTE BLADE V7 LITE  telefon pintar bajet pilihan !
sistem sekuriti finger print


ZTE BLADE V7 LITE  telefon pintar bajet pilihan !


ZTE BLADE V7 LITE  telefon pintar bajet pilihan !
 13-megapixel dengan Auto Focus Pro Mode and Auto Mode Camera

Untuk rakaman gambar, ia menggunakan kamera belakang 13-megapixel dengan Auto Focus Pro Mode and Auto Mode Camera.manakala  kamera hadapan 8-megapixel. Telefon pintar ini juga turut menawarkan sokongan pencahayaan untuk rakaman gambar kamera hadapan untuk memastikan anda mempunyai pendedahan Selfie yang  terbaik.Didatangkan dengan ciri-ciri  seperti Beautify, VGesture Selfie, Smile Capture, Face Detection and Panorama Selfie.




ZTE Blade V7 Lite


Dengan  RAM 2 GB ZTE Blade V7 Lite juga menawarkan kemampuan yang cukup baik.Bagi yang gila game RAM 2 GB sudah memadai dan anda boleh merasakan kelajuan untuk aplikasi.Manakala dengan memori 16GB sudah cukup untuk menampung banyak fail seperti gambar,lagu,video dan sebagainya.


                        

ZTE Blade V7 Lite





Dual SIM GSM yang  Menyokong 4G LTE
ZTE Blade V7 Lite  ini juga terdapat dua tempat untuk menyimpan kad GSM sehingga anda boleh mempunyai dua nombor telefon bimbit yang aktif disatu telefon bimbit, selebihnya adalah suport 4G LTE dengan kelajuan akses internet super cepat hingga LTE Cat4 atau maksimum 150/50 Mbps. Anda juga boleh menggunakan ciri Wifi untuk berhubung dengan internet, serta aktiviti pemindahan fail lebih cepat dengan bluetooth v4.0 berteknologi A2DP dan microUSB v2.0.



Kapasiti Bateri standard 2500 mAh

Kapasiti bateri ZTE Blade V7 Lite memang lebih minimum dengan 2500 mAh, namun kapasiti tersebut sudah cukup sesuai untuk membekalkan keperluan kuasa telefon bimbit sehingga akan mempunyai waktu  berbual dan aktif lebih lama.




ZTE Blade V7 Lite - Full phone specifications

 
ZTE Blade V7 Lite

Apa kata anda?Berbaloi kan untuk memilikinya.Jangan lepaskan peluang untuk memiliki ...

ZTE Blade V7 Lite 16GB (Silver) FREE Exclusive Smart Case + TPU Case & Screen Protector Dengan Hanya RM497.70 sahaja.

 




14 May 2016

Review MaMom Milk Booster Untuk Ibu Menyusu

5/14/2016 0
Review MaMom Milk Booster Untuk Ibu Menyusu
MaMom Milk Booster
Jenama Milk Booster Pilihan.
Mesti ramai ibu-ibu di luar sana pening bila nak beli milk booster sebab banyak sangat lambakkan jenama-jenama milk booster di pasaran.Bila survey punya survey study kelebihan dan kekurangan. Akhirnya tak jadi beli sebab pening kepala nak pilih yang mana satu.Bila tak jadi beli atau tangguh, susu badan mulai kurang. Ini sangat serius. Tambahan pula stress nak pilih jenama yang mana satu pun salah satu faktor menyumbang susu kurang.

Jadi macam mana cara banyakkan susu ibu dengan memilih milk booster yang berkesan?


Di pasaran ada pelbagai jenis milk booster seperti dalam bentuk tablet, serbuk, pil, perisa susu, perisa coklat dan pelbagai lagi.Dalam artikel ini saya share satu jenama yang sangat top dikalangan ibu-ibu menyusu. Iaitu jenama MaMom.

Kalau anda jenis yang sangat sibuk dan tiada masa. Saya sarankan anda menggunakan produk MaMom Milk Booster. Sebab produk MaMom Milk Booster ini dalam bentuk tablet. Botolnya juga tidak besar. Anda boleh bawa kemana-mana sahaja. Mudahkan?





MaMom Milk Booster

 

Ciri-Ciri MaMom Milk Booster

  • Tablet kunyah yang mudah!
  • Susu melimpah-limpah
  • Berkesan seawal 24 jam ( *berdasarkan ribuan testimoni diterima)
  • Ada sijil Halal JAKIM, KKM dan lulus lab test SIRIM
  • Digunakan di hospital dan farmasi
  • Produk Malaysia, kini dieksport keluar negara
  • Produk tambah susu PALING DIPERCAYAI ibu menyusu di Malaysia dan Indonesia



MaMom Milk Booster

Apa Kata Ibu Yang Pernah Guna MaMom Milk Booster.

Ibu 1

"Alhamdullilah.. rasa susu dah banyak. Pagi ini dapat 8oz.. syukur sangat-sangat... rezeki anak"

Ibu 2

"Alhamdullilah.. selepas 2 minggu susu bertambah-tambah meriah.. ini baru pusingan pertama pump.. 3 hari pertama makin dah nampak susu makin bertambah.. inshaAllah akan repeat order"

Ibu 3

"Saa baru makan semalam.. pagi tadi breast sudah bengkak.. saya terus pam, sebelah sahaja boleh dapat 1 botol penuh.. biasanya 3oz pun payah.. Alhamdullilah seronok sangat."

Ibu 4

"Salam sis.. ada berita gembira! Susu dah banyak tau sis.. Hari tu kan saya beritahu hari 1st consume MaMom susu tiba-tiba drop.. tapi saya nekad teruskan jugak amik MaMom.. dan hari ini bila pump sebelah sahaja dapat 7-8oz. Total kedua belah dapat 15oz. Sangat terkejut sis sebab sebelum ini belum pernah dapat banyak ini."

Ibu 5

"Ada perubahan. Alhamdullilah increase, officemates pun try. Now semua nak order. Nak repeat order 4 kotak"



Ini hanya sebahagian kecil sahaja feedback mengenai produk ini. Ada banyak lagi sebenarnya.





Dimana Hendak Dapatkan Produk Ini?

Anda boleh dapatkan terus melalui The Baby Store. Hanya order online sahaja ... terus sampai ke rumah anda.Kenapa saya sarankan beli melalui The Baby Store? Ini kerana setiap belian anda membeli di website ini. Anda dapat kumpul mata ganjaran dimana anda dapat tebus pada belian seterusnya. Memang menjimatkan.

Oppss lupa... setiap pendaftaran baru. Anda dapat 200 mata ganjaran yang boleh ditebus untuk belian pertama. Wow....

Selain itu, website yang boleh dipercayai... kalau anda risau bab-bab kene tipu dengan seller online. Kalau di website ini anda tidak perlu risau. Konfiden 100% selamat. Website pun cun!



Klik link ini ---> http://thebabystore.com.my/MaMom-Milk-Booster



MaMom Milk Booster


Order Now






Aldo Compatto Pilihan Mommy

5/14/2016 0
Aldo Compatto Pilihan Mommy





Assalamualaikum....
http://thebabystore.com.my/Aldo-Compatto-Stroller?tracking=5731b323bc8d6


Secara Ringkas.


Baby Stroller kategori wajib ada untuk keluarga yang kaki travel kerana Aldo Compatto ini boleh dibawa kedalam kapal terbang. Selain itu, jika anda tidak mahu kereta anda sempit disebabkan baby stroller. Aldo Compatto jawapannya.



Reka bentuk yang “Super-Compact” dan ringan (52x44x18cm bila dilipat), empat tayar, buka dan lipat boleh dibuat dengan satu tangan, seat boleh laras dan fabrik boleh dibuka   dan dibasuh.

Kurang kedalaman tempat duduk berbanding baby stroller yang standard, sedikit   beralun jika diatas permukaan yang kasar dan bakul shopping yang kecil.

Analisa.

Rekaan baby stroller ini adalah hampir sama dengan jenama terkemuka Babyzen YOYO. Perbezaan ketara adalah kualitinya sedikit berbeza terutama fabriknya dan frame stroller. Akan tetapi ianya masih berbaloi dimiliki kerana harganya juga jauh lebih murah dan masih boleh lipat dan buka dengan satu tangan.

Walaupun kualitinya sedikit kurang berbanding Babyzen YOYO tapi ianya masih berbaloi berganda kerana banyak aksesori diberi dan padding seatnya lebih tebal dan seat boleh dibaringkan sehingga 180° berbanding Babyzen YOYO hanya lebih kurang 150°. Maknanya ianya sesuai untuk Newborn.

Apa yang ada dalam kotak?

  • Chassis
  • Seat cover and backrest
  • Hood
  • Raincover
  • Manual instruction
  • Cup holder
  • Bumper bar
  • Stroller bag
  • Shoulder strap
  • Stroller restrap
  • Newborn leg cover.

Apa yang Saya suka!


Ianya sangat “Rare” untuk mencari buggy stroller yang benar-benar kompak dan tahan lasak. Aldo Compatto adalah buggy stroller yang sangat berbaloi dimiliki kerana rekaan yang kompak dan ringan. Ianya sangat sempurna terutama yang tinggal di bandar.

Kelebihan terbesar Aldo Compatto ini adalah saiznya apabila dilipat iaitu berukuran 52 x44 x18cm dimana hampir sama saiz handbag yang oversize.

Tambahan pula stroller ini mudah dikawal dengan satu tangan tetapi perlu awas juga kerana jangan dibiarkan stroller anda terlepas tanpa dipegang kerana stroller ini ringan dan bila ditiup angin ianya boleh bergerak
sendiri. Jadi hati-hati ya.

Sesuai digunakan dari bayi yang baru lahir sehingga berat anak anda 18kg. Berat stroller ini hanya 5.95Kg sahaja dan mudah dibawa kemana-mana kerana disertakan dengan shoulder strap dan stroller bag.

Kesimpulan.

Stroller yang inovatif dan sangat kompak. Sesuai untuk keluarga yang suka berjalan-jalan dan yang tidak suka stroller memenuhi ruang di dalam kereta.

Dimana hendak beli?



http://thebabystore.com.my/Aldo-Compatto-Stroller?tracking=5731b323bc8d6

Sebab apa? sebab ada diskaun hebat menanti anda disana, selain itu setiap pendaftaran baru akan menerima 200 Reward Points yang boleh ditebus pada pembelian pertama dan setiap ringgit yang anda belanja akan dapat mata ganjaran untuk ditebus pada belian seterusnya. Sangat Awesome!!! Penjimatan Berganda tau...






Segmen Bersama Amirah Azman & Sponsor

5/14/2016 8
Segmen Bersama Amirah Azman & Sponsor


Assalammualaikum dan salam sejahtera



http://eira-shamiera.blogspot.my/2016/05/segmen-bersama-amirah-azman-dan-sponsor.html
 ( CLICK banner untuk Join sekali )





TAMAT : 31/05/2016
UMUM PEMENANG : 01/06/2016



12 May 2016

Korang Member Jenis Apa Selama Ini?

5/12/2016 0
Korang Member Jenis Apa Selama Ini?



 Nah saya jenis COOL..hehehe..

Siapa ramai kawan?tapi kan nak cari kawan yang diiktiraf sebagai sahabat ni memang susah. Mungkin korang pun kena tengok diri masing-masing dulu...Nak Tahu Korang Sebenarnya Jenis Member Yang Macamana? Klik Sini!

 

Kenduri Kawin

5/12/2016 0
Kenduri Kawin
Kenduri Kawin
Hadiah Untuk Pengantin..huhu...
Hari sabtu lepas pergi kenduri kawin adik member dekat pd.Malangnya masa nak pergi tu hujan pulak..huhu..tapi tetap pergi juga yelah seremban dengan PD tidaklah jauh mana pun.10-15 minit sampai dah..itu kalau naik highway lah..huhu.

Kenduri Kawin
Selfie laki bini..ahahaha

 Masa nak pergi tu  dalam jam 2 gitu seremban dah hujan renyai..sampai PD hujan masih renyai lagi tak lama lepas tu hujan lebat.

 Kenduri KawinKenduri KawinKenduri Kawin




Lepas makan lepas hujan dah berhenti tu join sekali member pegi outdoor photoshoot,memula pegi muzium tentera lepas tu pegi dekat jambatan baru siap.

 Gambar nie masa kat muzium tentera:


 Kenduri KawinKenduri Kawin




Dekat jambatan tu terserempak pula dengan member 1 kolej..huhu tak sempat amik gambar sama.Tapi dekat sana pun tak lama juga sebab dah start hujan pulak..


Kenduri Kawin



Kenduri Kawin
 Tu je lah yang sempat amik gambar..susah nak amek gambar bila bawa anak kecik..hahaha..walaupun mak guna monopod gitu...Lepas tu masa balik request kat suami nak coolblog..haha favaurite tu,,

Kenduri Kawin




 Malamnya semua hanyut terus..penat bukan main..ye r baru 2 orang hero pun dah susah nak hande apalagi kalau dah 3 4 orang nanti..haaa fengsannnn...
















What would i buy from Bfab with RM1000 to Style,Groom and Pamper myself

5/12/2016 0
What would i buy from Bfab with RM1000 to Style,Groom and Pamper myself
Assalamualaikum dan hai..
Apa itu Bfad ?
Siapa pernah melalui masalah mencari salon kecantikan atau spa bila korang memerlukannya.Mestilah nak dekat dengan tempat tinggal kan,nak juga tahu macam mana servis serta harga yang ditawarkan.Ok,nak bagitahu korang tak perlu risau dengan semua itu kerana di Bfab.my semuanya ada,korang boleh tengok servis,harga juga korang boleh tempah salon kecantikan korang secara online.Wahhh..pertama kali fiqa masuk laman web Bfab.my teruja sangat wowwww!!!...sebabnya...semua menjadi mudah tau..Oklah fiqa nak review sikit tentang Bfab,my nie.
Bfab merupakan platform yang menyediakan servis tempahan salon-salon kecantikan seperti spa, massage, manicure, pedicure, hair, make-up services dan lain-lain lagi.

Dengan Bfab semuanya menjadi mudah,kerana anda boleh menempah secara online di Bfab bila-bila masa, di mana sahaja! Pilih perkhidmatan yang diinginkan & mendapatkan pengesahan serta-merta berdasarkan ketersediaan. Anda boleh relaks dan menikmati pengalaman kecantikan dan kesihatan anda yang unik.

 Faedah kepada customer



PELBAGAI PILIHAN

Bfab akan menyarankan beberapa salon kecantikan yang sesuai untuk kita , siap dengan harga mengikut kemampuan kita. Senang kalau nak buat perbandingan harga bila ada banyak pilihan.Macam fiqa,fiqa nak cari spa yang menyediakan banyak servis,kiranya all in one.tak payah pergi cari yang lain dah.



Selepas membuat perbandingan harga dan juga servis yang disediakan fiqa memilih servis dari K.Rayanah Beauty Zone.

Antara servis yang fiqa pilih dari K.Rayanah Beauty Zone ialah:

1.HAIR


  
2.FACE

 
3.EYES&SPA


  4.NAIL


WANITA DAN KECANTIKAN merupakan dua hal yang tidak dapat dipisahkan, Wanita Selalu Identik dengan Kecantikan. Begitupun Sebaliknya,  Jika diibaratkan, kecantikan merupakan nafas bagi setiap wanita,Nafas yang harus selalu dihirup. Selain itu, Kecantikan pun menjadi sebuah keharusan bagi seorang wanita. Cantik itu relatif.Tapi kadang-kadang kita terlupa untuk memanjakan diri sendiri kerana sibuk dengan urusan seharian.Lebih-lebih lagi yang mempunyai anak kecil.Sekali sekala dapat memanjakan diri best juga kan.

Jadi apalagi jangan tunggu lama-lama,kunjungilah Bfab.my sekarang untuk tempah servis yang anda nak.

http://tracking.shopstylers.com/aff_c?offer_id=471&aff_id=1436&source=http://bfab.my/


hari itu iena dan ida ada pergi Spa, pergi pun sebab memang sebelum ni tak pernah buat rawatan spa ( ok itu tipu,padahal masa time jd student beautician hari2 buat spa kot!) hihi..pergi sebab rindu snyer..rindu nak dibelai, rindu nak melepaskan penat..dan rindu untuk memanjakan diri..serta rindu nk relax-relax..hehehe..:D

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ