mommyfiqa.com

Parenting & Lifestyle blogger

My Shopback Wishlist



Shopback.my tidak asing lagi kalangan pengguna online shopping.Kelebihan yang ada pada Shopback malaysia semestinya penggemar online shopping akan tersenyum lebar.Mahu tak beli barang pada harga diskaun dan pada masa yang sama cash back pun dapat.Suka oiii!!!...Memang berbaloi-baloi bila guna Shopback nie tau…

Apa itu Shopback Malaysia?
Shopback Malaysia ni adalah satu website shopping dimana ia membantu anda mendapatkan tawaran terbaik dan diskaun keatas lebih 500+ merchant dan  menawarkan pulangan tunai (cashback) sehingga 30% kepada semua pelanggan apabila kita shopping online di Shopback Malaysia.




 Tonton video dibawah untuk memahami lebih lanjut lagi tentang ShopBack.

 

 
Penjimatan tanpa had di kedai-kedai kegemaran anda
 





CARA UNTUK DAPAT CASHBACK MELALUI SHOPBACK.

1. Pertama sekali, daftar secara percuma dengan ShopBack Malaysia di sini : DAFTAR SHOPBACK.MY
2. Bila dah siap daftar dan masuk ke web ShopBack, korang kena pilih web shopping online mana yang korang nak shopping dan klik. Contoh, nak beli barang di Lazada dan klik pada web Lazada.


Sebahagian laman web shopping online dalam web ShopBack

3. Bila dah klik korang akan didirectkan ke laman web tersebut dan klik SHOP NOW





4. Lepas tu belilah mana-mana barang yang berkenan tu dan tunggu cashback masuk ke dalam akaun Shopback korang. 

CARA UNTUK TEBUS DUIT CASHBACK DALAM SHOPBACK
  
Nak tebus tu pastikan sekurang-kurangnya cashback dalam akaun perlu ada dalam RM10.01 dan telah cukup hari untuk request payout. Duit cashback boleh ditebus sama ada melalui Pay Pal atau melalui mana-mana akaun bank seperti di bawah :

 


Cara untuk guna ShopBack dan tebus cashback



22 February 2017, sudah genap 2 tahun ShopBack beroperasi!. Sempena menyambut 2 tahun, ShopBack Malaysia akan memberikan 10 wishmakers bertuah dan  berpeluang untuk mendapatkan salah satu daripada kehendak mereka (untuk produk di bawah RM800) menjadi kenyataan!, Sudah tentu saya tidak akan melepaskan peluang ini jadi saya nak senaraikan 5 produk wishlist yang saya nak dapatkan melalui ShopBack.







Jadi ini dia wishlish saya,




1.Partner Merchant:Lazada
Jenama Item:Singer 3232 Simple Sewing Machine
Potensi Cashback:8 % Cashback 

Mengapa saya mahu produk ini:


Tiap kali nak raya mesti sibuk nak cari kain untuk di jahit,tapi kadang-kadang sibuk sampai terlupa nak hantar tailor,akhirnya kena juga beli yang readymade, tapi tulah kena otter juga..ada mesin jahit kan senang je,boleh jahit baju raya sendiri,bukan masa raya je bila2 masa boleh menjahit.Jimat duit.


Cantik sungguh sulaman baldu,
di buat baju kurung sepasang,
Singer  Sewing Machine  menjadi idaman,
Agar dapat memenuhi minat menjahit yang mendalam.

Harga mesin jahit ini ialah RM753 selepas 37% diskaun x 8% shopback cashback.Jadi cashback yang saya dapat ialah bernilai RM60.24








2.Partner Merchant:Lazada
Jenama Item:SJCAM SJ4000+WiFi Ultra HD 2K 1.5 inch LCD Sports Camcorder with Waterproof Case, 170 Degrees Wide Angle Lens, 30m Waterproof(Black) 
Potensi Cashback:3.5% Cashback (New Customer) 
Mengapa saya mahu produk ini:



Selain dari hobi suka menjahit,saya juga kalau hujung minggu akan ke taman,pantai atau tempat2 yang menarik bersama keluarga,jadi dengan adanya SJCAM ini,saya boleh mengambil gambar sebagai kenangan di masa akan datang.

Hujung minggu pergi beriadah,
Hirup udara segar
Ada SJCAM SJ4000 kan best
Dapat ku abadikan kenangan terindah.

Harga SJCAM ini ialah RM421  selepas 40% Diskaun x 3.5% cashback.Jadi cashback yan saya dapat ialah Rm14.73.




Untuk lazada berbeza sedikit kerana ada rebat tunai berperingkat seperti dalam gambar di atas.




3.Partner Merchant:Zalora
Jenama Item:Dreamyza Lisa Emerald Green Scallop Jubah Dress
Potensi Cashback:





Mengapa saya mahu produk ini:



Memandangkan hari raya dah tak lama lagi jadi saya memilih Jubah Dress ini sebagai persediaan hari raya..Opss puasa pun belum..hehe.

Hijau itu warna kegemaranku,
Jubah itu pilihanku,
Dreamyza Lisa Emerald Green Scallop Jubah Dress menjadi pilihan,
senang dan mudah dipakai.

Harga yang dijual di Zalora ialah RM100, tetapi melalui shopback cashback saya dapat pulangan sebanyak 9%  .Ini bermakna harga jubah tersebut hanya RM91 dan RM9 masuk wallet Shopback saya.






4.Partner Merchant:Sephora
Jenama Item:Sephora Favorites Glow for It Kit
Potensi Cashback:


Mengapa saya mahu produk ini:



Saya tidak pernah lagi mencuba set mekap ini,jadi saya ingin mencuba set Sephora Glow for it kit sebagai permulaan.Bukan sahaja lengkap malah dengan set travel ini memudakan saya untuk membawanya bersama semasa travel nanti.



Bunga melur dalam jambangan,
Di tepi kolam menjadi hiasan.
Sephora Favorites Glow for It Kit memudahkan pengguna,
Senang dibawa ke mana sahaja.



Harga Sephora Favorite Glow for it kid ini ialah RM110 selepas 40% diskaun x 8% cashback jadi pulangan yan saya dapat ialah RM8.80


5.Partner Merchant:Althea
Jenama Item:THE FACESHOP Gold Collagen Luxury Base
Potensi Cashback:


Mengapa saya mahu produk ini:


Wanita dan kecantikan tidak dapat dipisahkan.Kenapa saya memilih [THE FACE SHOP] Gold Collagen Luxury Base kerana ianya diformulakan dengan kolagen, ia melembapkan dan menjadikan kulit berasa licin.Selain daripada itu dengan gel Collagen mengandungi zarah emas yang bercahaya,membolehkan memberikan kulit muka berseri dan membantu asas mekap saya  lebih  tahan lama.


Harum sungguh bunga kemboja,
Bunga karangan cantik tersemat,
Inginkan kulit cantik mulus,
Gunalah THE FACESHOP 
Gold Collagen Luxury Base.


Harga produk ini ialah RM72 selepas 22% diskaun x 7% cashback pulangan yang saya dapat ialah sebanyak RM5.04




Jadi,apa tunggu lagi,jadilah seorang yang bijak berbelanja dengan menggunakan Shopback.Apa yang korang dapat adalah untung berbaloi-baloi,kerana bukan setakat dapat barang dengan harga rendah, tapi siap dapat cashback lagi untuk setiap barang yang dibeli.



Tunggu apa lagi, daftar di ShopBackMalaysia sekarang untuk beli barang pada harga diskaun dan dapat cashback!





Website & Social Media ShopBack







Apa yang dalam senarai keinginan anda? Kongsi senarai keinginan anda dan berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah hebat dari ShopBack.My!


Lawati link INI  atau tekan banner dibawah untuk maklumat lanjut.








Previous
Next Post »
0 Komen untuk "My Shopback Wishlist "

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.

Terima Kasih ..

Terima Kasih Sudi Komen
 
Copyright © 2017 mommyfiqa.com - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia