SGShop Malaysia 10xRM100 shopping credit giveaway by Iman Abdul Rahim

by - 6/18/2017




Tarikh penyertaan
 10 Jun 2017 - 18 June 2017 11.59pm.




Wah..bestnya kalau berjaya terpilih sebagai pemenang giveaway SGShop Malaysia 10xRM100 shopping credit giveaway by Iman Abdul Rahimni kan..Jadi  antara produk yang saya akan beli jika menang RM100 shopping credit ni adalah:


Pertama sekali haruslah kena beli pakaian anak2 kan..anak wajib didahulukan gitu..bila dah jadi mak2nie tahu lah perasaan tu macam mana..hihi...memandangkan anak fiqa dua2 boy,jadi kenalah beli sorang satu..jadi total untuk baju ini ialah 2xRM10.97=RM21.94

Eh,bila dah jadi mak2 nie x bermakna xboleh pakai sandal comel2 lagitau..umo je meningkat tapi citarasa tetap masih remaja gitu,,jadi fiqa  pilih sandal nie blink2 gitu..salah satunya sebab senang nak kejar hero kecik tu kalau lari nanti..Pantang terlepas sikit zupppp dah ke depan..taklah terkedek2 nak kejar nantikan..hehehe.Harga pun murah je RM11.09..

Handbag dengan perempuan mana boleh dipisahkan..lagi-lagi kalau design menawan macam nie kan.Harga beg nie kalau kat luar RM40 something gitu,tapi dekat sgshop nie baru RM22.90 je..jadi kita rembat 1..boleh jimat sikit...hihihihi..

Untuk anak2 dah ada,mak sampai dua,jadi kena lah cari barang untuk ayah pula..karang  sedih pulak sorg tu xde ape2 untuk dia..nah untuk encik ayah kita kasi kasut je lah untuk awak.Harga mampu milik hanya RM47.22....

Jom kira total semua barang yang fiqa nak beli kalau menang SGShop Malaysia RM100 shopping credit giveaway by Iman Abdul Rahim ini....
RM21.94 + RM 11.09  + RM22.90  + RM47.22  = RM103.15


Jadi totalnya RM103.15..fiqa hanya topup rm3.15 je nanti...hehehe..Moga ada rezeki nanti..amin!!



You May Also Like

1 comments

  1. Singgah :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2017/06/sgshop-malaysia-10xrm100-shopping.html

    ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.
Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..