Balik Sabah - Fiqa story

26 September 2017

Balik Sabah


Yeaayy..tinggal dalam lagi seminggu nak balik sabah..tak sabar rasanya..maklumlah dah lama tak balik,nak balik selalu boleh tapi ongkosnya fuhh!! tiket kapal je dah beribu..nak kena tunggu promosi pun still beribu juga...bertabahlah...

Packing barang sebulan awal eksited gile kan..tapi tadi pagi dapat email dari airasia katanya penukaran waktu penerbangan..spoiled mood terus... adehlah...waktu penerbangan dah pilih cun-cun supaya sampai keningau awal..nie dah tukar jadi lewat malam dah sampai airport kk..

Bukan apa malas nak lalu jalan kimanis tu memalam buta..bawa anak kecik lagi..
Tapi bukan alasan untuk terus eksited gitu....hehehe



1 comment:

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.
Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..