Rose Face Serum Zeeta Serum Nombor 1 - Fiqa story

08 September 2017

Rose Face Serum Zeeta Serum Nombor 1


Rose face Serum Zeeta



Apa itu Serum?

Serum adalah produk cecair yang kaya akan bahan aktif seperti vitamin dan antioksidan yang dirumuskan dalam bentuk molekul yang lebih kecil sehingga mereka dapat menembusi jauh ke dalam kulit. Serum direka untuk menembusi dan merawat pelbagai keadaan kulit, seperti kemerahan, kekeringan, kedutan, bintik-bintik gelap, dan untuk mencerahkan kulit.

Mengapa perlu pakai serum di wajah?

Serum wajah berupaya melembap dan membantu melambatkan proses penuaan.Serum mempunyai kelembapan yang tinggi berbanding pelembap(moisturizer) yang biasa.Stuktur serum yang cair berupaya untuk meresap dengan cepat pada kulit dan meningkatkan kolagen wajah anda.
Bagi wanita yang mengenakan mekap diwajah,serum sangat penting membantu kulit wajah anda kelihatan segar dan kekal setelah mengenakan mekap.Serum juga dipakai pada waktu pagi sebelum menyapu pelembap dan juga sebelum tidur.Pemakaian serum secara konsisten akan membuatkan wajah anda kelihatan lagi muda dari usia sebenar.



APA ITU ROSE FACE SERUM ZEETA


Rose Face Serum Zeeta



ROSE FACE SERUM ZEETA adalah serum muka berasaskan Rose Organik No.1 Di Malaysia yang menggunakan kaedah semburan untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat sepantas 14 hari. Serum muka Kandungan serum ini hasil 100% bunga Rose Organik dan Rose Merah.





Kebaikan Rose face Serum Zeeta


Secara umum, serum berguna untuk mengatasi garis halus, kedutan, atau bintik hitam. Molekul-molekul kecil yang terkandung dalam Rose face Serum Zeeta menjadikannya mudah diserap ke dalam kulit. Serum muka ini juga sangat sesuai untuk digunakan oleh jenis kulit berminyak. Selain itu. Serum ini tidak menjadikan kulit menjadi berminyak dan tidak meninggalkan rasa melekit pada kulit.

Rose face Serum Zeeta


Kelebihan Rose face Serum Zeeta


• Mengandungi Vitamin E,Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6 yang sangat penting untuk melindungi    kulit dari kesan panas cahaya matahari.
• Semburan yang halus untuk serapan maksimun,menyamai teknologi nano.
• Vitamin E 30,000 iu
Serum semburan NO.1 tidak meleleh dan tidak melekit.
• Parut jeragat hilang seawal 7hari

Empat Nutrisi Hebat Dalam Rose face Serum Zeeta


Cara hilangkan jeragat paling berkesanproduk terbaik untuk hilangkan jeragat 2017 
Jeragat merupakan bintik-bintik hitam yang muncul pada permukaan kulit akibat kekurangan nutrient.Ia adalah disebabkan oleh pembentukan minyak,sel-sel kulit mati dan juga bakteria dibahgian liang-liang muka seperti dibahagian hidung,dahi,dagu dan pipi.Dengan penggunaan secara konsisten.Rose Face Serum Zeeta diformulakan dengan Vitamin E,kita boleh mengurangkan kesan jeragat dari berlaku dengancepat serta dalam masa yang sama menjaga sel kulit muka muda.Kepentingan Vitamin E adalah untuk menghalang free radicals dari udara yang disebut anti-oxidant yang menyebabkan proses penuaan pada kulit.

Bagaimana nak hilangkan parut jerawat  serta Cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat??
Ramai orang mengambil jalan pintas tapi tidak selamat untuk menghilangkan kesan parut pada luka atau jerawat pada wajah. Antara jalan pintas yang popular adalah dengan Bleach. Kesan yang cepat, tapi TIDAK elok untuk kulit kita.

Cara terbaik untuk memulihkan semula parut jerawat adalah dengan pengambilan Vitamin C yang konsisten. Kenapa vitamin C? Macam vitamin E, Vitamin C kaya dengan antioksidan yang melawan radang kulit, malah mencerahkan parut jerawat dengan selamat. 


Produk terbaik untuk hilangkan parut jerawat 2017

Vitamin C yang terdapat pada Rose Face Serum Zeeta boleh mengaktifkan sel muka untuk menghasilkan collagen iaitu molekul penting untuk kulit yang sihat,yang mana juga penting untuk merawat ultraviolet (UV).

Omega 3 (makan dan sapu).Kulit memang perlukan fatty acid seperti omega 3 untuk kekalkan kelembapan, normalkan pengeluaran minyak dan untuk maintainkan  kulit  elasticity.Sama macam vitamin c, omega 3 penting utk melindungi kulit dr photodamahe dan kesan sunburn. Kesan sunburn ni dipanggil “inflammatory skin response.Omega 3 dalam minyak ikan yngg kita makan, akan pergi ke liver, di proses dan akan ke kulit utk fungsi yang sama. Omega 3 yg kita sapu kat kulit akan pergi ke kulit dengan lebih cepat.

Omega 6 kaya dengan linoleic acid, ringan dan nipis rasa minyaknya.Peranannya ialah  untuk mengekalkan fungsi kulit sebagai pelindung muka kita dan mengurangkan sel kulit dari mengelupas.

Sebab tu, Rose face serum Zeeta memang di fomulasikan untuk ada 4 benda ni, bila spray kita guna kan teknologi sama dengan nano, spray tu tak akan meleleh, dia cantik je kat muka, slowly meresap. Paling penting tak melekit.



Testimoni Rose Face Serum Zeeta

Sebelum nak beli mesti anda semua nak tengok testimoni  pengguna yang telah menggunakan Rose face serum Zeeta ini dulu kan.Jadi jom intai-intai testimoni dan pengalaman mereka sendiri.


Testimoni Rose Face Serum Zeeta

Testimoni Rose Face Serum Zeeta


Harga & Cara Membeli Rose Face Serum Zeeta

Bagi yang ingin nak mendapatkan ROSE FACE SERUM ZEETA ini,harganya adalah RM50 sahaja dan boleh memesannya di Laman sosial ZEETA seperti yang tertera dibawah.

Harga Rose Face Serum Zeeta


Media Sosial:
Facebook page: ZEETA PAKAR MAWAR
Instagram: @zeetaofficial
Whatsapp untuk order: 019-2209069

*Kredit sumber gambar [Facebook Zeeta pakar mawar]


5 comments:

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.
Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..