Tukar Template Blog - Fiqa story

26 September 2017

Tukar Template Blog

P/S:Ini adalah entri pendek....hehe

Aritu ada tolong tukarkan template blogger Mia Kassim .Since dia update fiqa ada tolong ada yang bertanyakan..hehe..jadi sapa-sapa yang nak tukar template boleh je roger2 fiqa..kalau free fiqa tolong..charge??nak kasi boleh tak kasi pun boleh...hihi..sebabnya fiqa bukan reti sangat nak makeover blog bagi cantik-cantik..lagipun template tu template free juga kan..


1 comment:

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.
Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..