GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN - Fiqa story

04 November 2017

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN





Oleh kerana blog dah lama berhabuk..sebenarnya tak dak idea nak karang apa..jadi nya ini adalah entri pertama di bulan november..haha..boleh lah kan.😄😄😄..

Tahniah kak mia dah 10 tahun usia blog..Ok nak citer serba sedikit tentang blog kak mia nie tak berapa pandai sangat..mula-mula kenal kak mia n blognya pun selepas masuk komuniti Blogger Sabahan.Owh ya kalau korang merancang nak bercuti dekat sabah,jangan lupa terjah blog Kak Mia sebab kak Mia ada kongsikan tempat-tempat menarik juga tempat makanan yang sedap diSabah.Boleh korang jadikan sebagai panduan kan nanti.Lepas tu pernah berhubung melalui whatsapps.Lepas nie kalau balik sabah harap boleh jumpa face 2 face pula dengan kak mia..juga  blogger sabahan yang lain..hehehe..



5 comments:

  1. Jemput singgah :)

    https://messarah.blogspot.my/2017/11/tips-muka-berseri-tanpa-mekap-makeup.html

    ReplyDelete
  2. Salam fiqa.
    Tq sudi join giveaway Kmia. Tunggu keputusannya 25hb ni :)

    ReplyDelete
  3. Datang dari GA yang sama..Good Luck..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

    ReplyDelete
  4. Terjah sini datang dari Giveaway yang sama. :)

    https://1001resepimama.blogspot.com/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

    ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.
Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..