My Instagram

NAK MENANG GIVEAWAY BUKA PUASA AZLINDA X BANGI GOLF RESORT 2018

Assalamualaikum...fiqa join giveaway dari rakan blogger sis Azlinda..manalah
tahu ada rezeki menang dapatlah berbuka puasa di Bangi Gol Resort
kan...hehe..korang yang nak join pun dipersilakan memeriahkan giveaway ini sebelum tamat yer.😀😀




Apakah menu wajib mummy di Bangi Golf Resort (BGR) 2018 ?

Jawapannya adalah kambing golek...buktinya kat bawah nie..hehe



p/s:Buat entri giveaway nie..terliur pulak bila baca entri sis azlinda tu..gambar makanan semua best dan sedap-sedap...nasib tak meleleh air liur..hahaha...

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Thanks kerana sudi menunggu dan join. Baru siap list peserta http://www.azlindaalin.com/2018/05/peserta-giveaway-buka-puasa-2018-free-bangi-golf-resort-x-azlinda.html?m=1

    ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..