My Instagram

Unboxing: Althea angel welcome gift

Assalamualaikum dan hai semua..sebenarnya fiqa teruja sangat sebab menjadi sebahagian daripada family Althea Angel.Lagi superduper teruja apabila suprise welcome gift dari Team Althea!😁😁

Unboxing: Althea angel welcome gift




Memang tidak sabar untuk buka box nie tau..Guess what??Kotak Althea nie bagi fiqa memang exclusif tau..memang sayang giler..tersimpan rapi.



Unboxing: Althea angel welcome gift


Unboxing: Althea angel welcome gift

Tooth bag,makeup pouch,dan cermin



Unboxing: Althea angel welcome gift


Highlight product..ok product  (Real Skin Detoxer Rose & Green Tea)  ni collaboration antara Althea dan Get it Beauty TV tau.Nanti fiqa review lepas guna..

Pstt...sebelum tu..korang jangan lupa shopping di althea.kr tau sebab ada Althea Turn 3 contest.Sempena birthday Althea tahun nie Althea ada kan contest Fly Me To Korea.

Unboxing: Althea angel welcome gift


Cara nak join?Jom baca syaratnya..


Shop - Make a purchase on Althea and be one of our lucky fans who receive the limited edition Birthday Book box + Birthday Book miniatures!
Get Crafty- Fix up the miniature boxes according to the instructions.
Snap - Take a creative photo featuring your finished Birthday Book miniatures.
Submit - Upload it to Instagram and caption it telling us why you’d like us to fly you to Korea! Be sure to use the tags @AltheaKorea #AltheaTurns3 #AltheaKorea to enter.

Super simple right? Just show off your “Birthday Book” creation featuring the miniatures on Instagram from 2nd July until 31st August 2018, 11.59pm MYT to participate!

The best Instagram sharing of the “Birthday Book” with the caption mentioned above and hashtag #AltheaTurns3 will stand a chance to win the following prizes:

Grand Prize: 
AirAsia Round Trip Flight to Korea for Winner + a friend
Oh My Oppa Tour for 2 pax
STARPASS’s The Show x 2 invites
Althea Korean Dinner for 2 pax

2nd Prize:
Samsung S9 x  1 Winner

3rd Prize:
USD300 Althea Shopping Credits x 1 Winner

Consolation Prizes: 
Althea Birthday Gift (worth USD80) x 10 Winners

Menarik bukan!!Jom join..

Apa pun terima kasih banyak-banyak Team Althea kepada memilih fiqa sebagai salah seorang #AltheaAngel dan untuk welcome gift box nie






2 comments:

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..