NoFilter Contest Eucerin




Hai hai korang..cuma nak war-warkan siapa yang suka join contest online tu bolehlah cuba join contest Eucerin ini.Syarat pun mudah jer seperti dibawah..Kalau nak tahu detail bolehlah ke laman facebook Eucerin.Ada masa sebulan lagi kalau nak join..Good Luck!!

🎁 Buy & Win Samsung Galaxy J8 + Eucerin Products | 1 Jan - 28 Feb 2019
How to win?
2️⃣ Buy any Eucerin products
2️⃣ Choose & snap the right sequence 
3️⃣ Post the screenshot on your Facebook/ Instagram with #EucNoFilterin the caption and the weekly most “liked” post will win. (Set Facebook/ Instagram account as public)
*T&C apply http://bit.ly/2R7gqtN


Post a Comment

4 Comments

  1. Fiqa join? Alaa kak pip tak pakai eucerin ..

    ReplyDelete
  2. wish you luck!

    Would you like to follow each other? If the answer is yes, please follow me on my blog & I'll follow you back.

    http://www.okcheori.com

    ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..