"Where hope grows, miracles blossom".

Showing posts with label Besday. Show all posts
Showing posts with label Besday. Show all posts
October 16, 2012

mybefday!! :)

by , in
Baca tajuk pun dah tahu cerita agak bosan..tapi lantaklah.hari ini aku punye befday,ye aku dah 24tahun...so what?? Sebenarnya aku memang tak pernah tunggu pun aku punye befday dan tak pernah juga aku apply cuti untuk have fun ke whatever lah..yang aku tau..okey,its my befday...
kepada korang semua yang ada wish kat facebook,...thanks for the wish :) aku memerlukan lebih kurang sejam untuk reply korang punye wish..:) cewahhh,macam artis gitu..
tak tahu nak cakap apa lagi,cuma rasa sangat gembira,even tak ada celebrate kat mane2 pun,tapi aku happy rasa nak terbang! :) thanks semua..u made my day! kekekek!!

P/S:Tahun nie aku selamat g...Xda besday pranks..ekeh3....
October 11, 2012

~Besday Abg Gee~Ahli Wapc N.9~~

by , in
Besday lagi..lalala... kali nie sambut besday salah sorg ahli  kelab WAPC=Wira Aeroback Performance Club...Cehh.panjang lebar g2..ala2 lect bagi penerangan kat anak murid....ADA GAYA x.....Majlis berjalan dgn sempurna juga..walaupun x ramai yang dtg..almaklumlah besday pranks g2...Malas panjang lebar nak mencarut..apa2 pun layan jer r gmbar2 kat bawah 2....
 

 
Pandangan Bukan men tajam lagi..


Besday Boy muka dah cuak..ilek3 ye..hehe...

Cik Ayu tgh makan dgn ayu...hehe.Confius sekejap...Cik o Puan...???


Menu dimalam hari...

Aku & Dia...

Mak aii...lapar sangat pai pisau pun nak dimakannya....

dah perasan kena snap..buat2 malu nk mkn...hehe

Besday Boy n bonda kesayangan...hee


Mr Presiden a.k.a.....????

Timbalan Presiden....sibuk nmpk...



Operasi Bermula....Mintak Maap yer..gambar berterabur sikit..hehe..malas nak buat turutan..asal dan jer...ekeh..heeehhhh





me + u =us...

kek...sedap you....

ada org buat khianat kat aku r...sngaja snap



ehermmm...mmm





hadiah...

Kami!!!..Muka lensa kamera...



Gugirl wapc n.9 n ahli baru..


Operasi dimalam hari



Yes kami lagi..

Salji...



Sori yer edit sikit gambar 2..bkn apa nak bagi tunjuk tuan tanah blog nie yang kat belakang 2...ekh3....

Me & u...

Salji buatan....huhuhu


gambar nie pun diedit jugak..tangan boy or girl kat bahu 2..cer teka....



Besday Boy dapat hadia hengpon....






P/S:Lagi 5 hari besday saya...xnak besday pranks..kah3....cuak wei..cuak..





October 02, 2012

~Besday Our Leader~

by , in
Semalam sambut besday leader WAPC..kena besday pranks dia...hahaha..sori yer bos...sekali sekala kan..apa salahnya...apa2 pun enjoy this pic....






























Back to Top