Fiqa story: Review
Showing posts with label Review. Show all posts
Showing posts with label Review. Show all posts

07 July 2017

Althea's Raya Giveaway Festival | Unboxing My Makeup Haul !

7/07/2017 10
Althea's Raya Giveaway Festival | Unboxing My Makeup Haul !
Hari tu ada buat entry Althea's Raya Giveaway Festival  lepas tu apalagi shopping lah kan..barang dah dapat sebelum raya  tapi memandangkan mood cuti raya dah mai maka mood menulis dah kelaut..lagipun bila dah balik kampung memang tidak bawa laptop balik..


Kebanyakan barang yang fiqa beli dari Althea kali ini adalah barang mekap.Jom lihat apa yang fiqa beli..hehe..

1.Pore Master Sebum Control Pact RM34.00



Fiqa dah try guna,memang best sangat.Tahan lama lagi-lagi kulit muka fiqa jenis berminyak.Memang sesuai sangat.Lepas tu lepas apply pore master Sebum Control Pact ni apa yang best teksturnya tersangatlah ringan sampai macam tak apply benda ini pun tau.

Link Produk:http://my.althea.kr/pore-master-sebum-control-pact

2.Full Cover Liquid Concealer (Natural Beige) RM31.00



Concealer ada 2 jenis iaitu Natural Beige dan Light Beige.Fiqa try Natural Beige.Dah try guna memang prefect coverage tapi tekstur dia macam melekit sedikit..Tapi lepas nie nak try yang Light Beige pula.hahaha

Link Produk:http://my.althea.kr/full-cover-liquid-concealer

3.The White Platimum Edition 30ml RM31.00




Yang nie belum try lagi..

4.Aura B.B Foundation RM22.00



Dah try guna..so far ok..sesuai kalau nak mekap simple-simple je.

Link Produk:http://my.althea.kr/aura-b-b-foundation

5.Shadow for Eyes Color SD-3 RM10.00



Terdapat 5 pilihan

Credit Pic:Althea
Link Produk:http://my.althea.kr/shadow-for-eyes

6.Love me Blusher (11g) Color Berry Pink RM11.00



Blusher nie ada 7 color..oleh kerana fiqa minat pink2 gitu fiqa ambil color Berry pink..tapi rasa macam nak kumpul 7 koleksi blusher nie..hari ini pakai lain esok lain..tiap hari ganti-ganti warna blusher..barulah tak bosan kan..😄😄
Warna yang lain adalah seperti,Indy Violet,Rose Blossom,Sexy Swan,Shading Bronzer,Sunday Peach dan Sweet Coral.

Link Produk:http://my.althea.kr/love-me-blusher

7.Backgel Eye Liner Color Black RM17.00



Ingat nak try Eyeliner jenis nie pula..tapi fail rasa comot lak..haha..maklumlah tak reti sangat nak mekap2 ni..nak kena practice lebih nihh!!

 Link Produk:http://my.althea.kr/backgel-eye-liner


Banyak lagi produk yang best-best dekat Althea..sampai naik juling mata nak pilih..dari skincare,makeup sampailah ke hair and body semua jenama ada.Pilih,bayar dan tinggal tunggu sampai depan rumah je..

For more info on Althea, please visit :
Official website : https://my.althea.kr
Facebook : https://www.facebook.com/altheakorea
Instagram : https://www.instagram.com/altheakorea/









22 June 2017

SAFI SHAYLA SYAMPU WANITA BERTUDUNG #HANYASAFISHAYLAUNTUKSAYA

6/22/2017 2
SAFI SHAYLA SYAMPU WANITA BERTUDUNG #HANYASAFISHAYLAUNTUKSAYA
Rambut adalah mahkota setiap wanita. Metafora ini seringkali dikiaskan kerana setiap helaian rambut yang menawan mampu memberikan keyakinan pada diri. Rambut yang menawan pastinya lahir dari penjagaan yang rapi tidak kira dalam apa jua keadaan. Bagi individu bertudung, penjagaan mahkota ini sememangnya dititikberatkan agar keadaan rambut sentiasa sihat, dan bermaya. 

 


Memahami keperluan wanita bertudung moden, SAFI Shayla rangkaian jenama syampu khas wanita bertudung telah dilancarkan pada Oktober 2013. Dengan 8 varian diformulasikan dengan Habbatus Sauda yang mempunyai 1001 kebaikan, SAFI Shayla dapat menyelesaikan apa jua masalah rambut yang dialami oleh wanita bertudung. 

SAFI bukan sekadar sebuah jenama untuk pengguna. Ia punya jiwa dan hubungan akrab serta kepercayaan seperti keluarga dan teman bersama para pengguna. SAFI SHAYLA adalah kesinambungan kembara cantik jenama ini dalam inovasi produk menzahirkan manfaat terkitab khasiat Habbatus Sauda yang menjadi santapan Jujungan Mulia Rasullullah S.A.W  meriwayatkan 1001 manfaatnya untuk umat manusia kecuali apabila Izrail datang memanggil.  kami berbangga dan bersyukur kerana diberi ruang untuk memperkenalkan bukan sekadar syampu tetapi rangkaian lengkap produk penjagaaan rambut khusus untuk wanita bertudung”, Jelas Pengurus Kumpulan Produk SAFI, Mahsuri Sulaiman.
Walaupun terdapat banyak jenama syampu antarabangsa yang masuk ke dalam pasaran syampu untuk wanita bertudung pada masa ini, SAFI Shayla masih mampu untuk berdiri dan ianya terbukti apabila SAFI Shayla telah memenangi beberapa anugerah seperti Marketing Excellence Awards 2015 dan Effie Awards 2016 di mana SAFI Shayla telah merangkul 3 emas dan 1 perak bagi ke dua-dua anugerah tersebut. Ini membuktikan bahawa pengguna-pengguna SAFI Shayla mempercayai bahawa rangkaian syampu ini mampu memberi solusi kepada masalah rambut seperti rambut gugur dan gatal kulit kepala yang dihadapi oleh wanita bertudung. Pengguna-pengguna setia SAFI Shayla juga mengatakan bahawa #HanyaSAFIShaylaUntukSaya


Pengguna juga boleh mendapatkan SAFI Shayla di dalam bentuk fleksi. Melihat kepada keadaan ekonomi yang mencabar, penggguna mula mencari produk yang lebih murah dan menjimatkan, pada masa yang sama memberikan nilai dan kualiti yang tinggi. Kebanyakan pengguna mengurangkan kadar perbelanjaan tetapi masih berusaha untuk mendapatkan barangan berkualiti untuk melengkapi keperluan isi rumah.
 “Dengan SAFI Shayla Pek Fleksi, pengguna boleh mengguna terus, atau digunakan sebagai pek isian semula, ataupun sebagai pek kembara. Kami mengekalkan kualiti syampu agar keberkesanannya boleh dinikmati pada harga yang lebih jimat.” Jelas Puan Mahsuri Sulaiman, Pengurus Pemasaran SAFI. 

Ingin ketahui apakah pandangan pengguna terhadap syampu untuk wanita berhijab? Layari saluran YouTube SAFI di https://www.youtube.com/watch?v=PHoGu4vxMws dan untuk maklumat  lanjut mengenai jenama SAFI sila layari laman Facebook SAFI, www.facebook.com/SAFI.MY, laman Instagram SAFI@safimalaysia dan laman web SAFI www.safi.com.my

21 June 2017

combi mechacal handy auto4cas review

6/21/2017 2
combi mechacal handy auto4cas review
Salam,


Stroller adalah salah satu keperluan ibubapa diluar sana termasuk saya sendiri. Lagi-lagi, bila nak bawa anak jalan-jalan. Stroller adalah alternatif lain selain baby carrier. 

Memilih stroller bukannya sesuatu yang senang.Banyak aspek yang perlu diambil kira.Jadi entry ini dibuat khas untuk ibubapa yang tengah survey stroller yang sesuai untuk bayi mereka.Dan,saya harap entri ini sedikit sebanyak dapat membantu mereka yang sedang buntu dalam pencarian stroller idaman. 

Bagi ibubapa yang inginkan stroller yang ringan serta memudahkan anda menggunakannya, Stroller Jenama Combi Mechacal Handy Auto4cas (atau dipanggil Handy 4X) merupakan stroller yang terbaik kerana stroller ini direka khas untuk memberikan yang terbaik untuk anda dan juga bayi anda.Stroller ini didatangkan dengan pusingan roda automatik yang membolehkan anda menolak dan menukar haluan dengan mudah. 


Kenapa saya memilih Combi Stroller Handy 4X?
Di bawah adalah kriteria yang saya look into ketika memilih stroller berserta pengalaman sepanjang menggunakan Combi Stroller Handy 4X. 

Product: Combi Stroller Handy 4X
Key specifications: Light weight (4.9kg), high seat (55cm), automatic swivel wheels, UV protection canopy
Size: (Opened) W497 x D745~880 x H1005~1050mm, (Folded) W497 x D480 x H1020mm
Suitable for: Newborns to 36 months

Ciri-ciri utama: 

1.Senang nak handle. 
Stroller Handy 4X ini didatangkan dengan pusingan roda 360 ° automatik yang membolehkan saya memusing atau menukar arah.Mudah dan selesa! 


2. Ringan (4.9 kg) serta Senang fold dan unfold
Sesuai untuk ibu yang keluar berdua dengan bayi kerana senang diangkat dan juga dibawa kemana-mana.Yang paling saya suka tentang stroller ini ialah bagaimana mudahnya untuk membuka dan melipatnya dengan hanya menggunakan sebelah tangan sahaja walaupun ketika itu saya sedang mendukung anak.Hanya melepaskan kunci keselamatan, tarik lipatan tuil dan mengangkatnya.



Satu ciri tambahan pada Combi Stroller Handy 4X ini ialah setelah dilipat, stroller ini boleh berdiri sendiri dalam keadaan folded. Ini bukan sahaja memudahkan saya menyimpannya apabila di rumah, malahan ciri ini tidak memerlukan saya membongkok ketika melipatnya dan membuatkan fabriknya tidak menyentuh lantai, oleh itu, ia tidak cepat kotor. 

Boleh berdiri sendiri

3.Ciri keselamatan 
Adalah menjadi kemestian untuk memastikan keselesaan dan keselamatan bayi ketika berada di dalam stroller. Stroller Handy 4X ini mempunyai belt 5-point harness yang boleh dilaras mengikut keselesaan dan saiz bayi dan supaya baby boleh distrap dengan selamat di dalam stroller. Tiada sharp/rough edges yang boleh cederakan bayi/anak. 


Selain itu stroller ini mempunyai system brek yang kukuh (lock & unlock feature)Selain itu terdapat Dacco Seat & Seat Cushion yang menyediakan sokongan untuk kepala, belakang dan pinggul untuk bayi saya. 

4. Boleh recline sehingga 170 degree’s (sesuai dari newborn) 
Ia boleh digunakan sejak lahir.Ciri boleh baring sepenuhnya ini bagi saya bukan sahaja penting untuk bayi baru lahir, tetapi juga apabila anak saya tertidur di dalam stroller - sekurang-kurangnya anak akan lebih selesa. Mengikut manualnya, Combi Stroller Handy 4X ini boleh digunakan sehingga anak berumur 3 tahun atau sehingga berat 15kg. 

Kalo mommy’s nak beli stroller dari new born sampai besar, wajib pilih stroller yang ade fungsi recline ini. 

5) Reversible Handle (forward & rear facing): 
Kebolehan reversible handle untuk forward facing and rear facing. Baby bawah 6 bulan adalah lebih sesuai menggunakan forward facing stroller sebab dia akan rasa lebih selamat bila nampak ibu dan ayah yang menolaknya, untuk anak yang berumur 6 bulan ke atas adalah lebih sesuai guna rear facing supaya pemandangan mereka lebih luas. 


6. Canopy besar yang melindungi 99% daripada sinar UV 
Canopy besar boleh laras yang boleh memberikan perlindungan 99% daripada sinaran UV. Ia juga dilengkapi dengan tetingkap mesh yang boleh dibuka & tutup.


Jadi dah tak payah risau kalau terpaksa tolak stroller dibawah cahaya matahari kerana conopy ini boleh melindungi anak sepenuhnya dari cahaya atau panas terik. 

7.Tinggi stroller 55cm. 




Apa beza stroller yang rendah dan tinggi?Ada bezanya tau..sebelum ini Saya tidak pernah terfikir tentang kepentingan ketinggian tempat duduk sehingga saya menggunakan stroller ini. Yang pertama adalah lebih mudah untuk saya kerana saya tidak perlu membongkok terlalu banyak untuk mengambil anak saya masuk dan keluar dari tempat duduk. Selain ia memberikanpemandangan yang luas kepada anak saya ianya juga dapat menghindar kaki anak dari menjejak lantai atau tanah. 

8.Dacco Seat & Seat Cushion boleh dibasuh 
Selain daripada menyediakan sokongan untuk kepala, belakang dan pinggul untuk bayi anda, kerusi Dacco juga boleh dikeluarkan untuk dibersihkan dan dibasuh dalam mesin basuh bersama-sama dengan kusyen stroller. Memang kriteria ini amat penting bagi saya. Maklumlah, Kadang-kadang, anak akan makan biskut, minum air,susu tumpah dan sebagainya ketika di atas stroller dan sudah tentu, ini akan mengotorkan fabriknya. Jadi, bagi saya, fabrik stroller perlu mudah dicuci. 


9. Disediakan Hand strap untuk mudah dipegang dan bawa.


Hand strap yang disediakan dibawah bingkai kerusi di bawah kusyen tempat duduk, membolehkan saya membawa Handy 4X dengan mudah, terutamanya semasa naik atau turun tangga. 

10. Bakul penyimpanan yang besar. 
Handy 4X dilengkapi dengan bakul besar yang kukuh dan boleh menampung sehingga 5 kg bersamaan barangan keperluan bayi.Yeay!..bila pergi mana-mana ke taman ke shopping mall ke dah tak payah risau macam mana nak pegang..letak je dekat bakul bawah stroller tu.! 


Jadi apa pendapat mommy dan daddy diluar sana??Berbaloi atau tidak memiliki stroller ini.Bagi saya stroller ini sudah cukup menepati citarasa saya yang sebenarnya agak cerewet dalam pemilihan stroller.

Bagi yang ingin membeli stroller ini jangan lupa untuk lawati Page facebook COMBI di https://www.facebook.com/malaysiacombi/ 

Don't forget head over to 100Comments.com for Malaysian product reviews, daily product giveaways, useful tips & advice




04 June 2017

Silhouete Cameo oleh Liberty Printing Company

6/04/2017 0
Silhouete Cameo oleh Liberty Printing Company
banner-end-product-cutting-plotter.png
Sumber Gambar:libertyprinting

Adakah anda seorang crafter atau berminat dengan DIY? Fiqa sebenarnya teruja nak share dengan korang tentang satu produk ini.Sungguh mengagumkan apa yang produk ini boleh lakukan dan bagi seorang crafter dengan adanya produk ini ianya akan menjimatkan banyak masa dan tenaga anda.Jadi,mari fiqa perkenalkan Silhouette Cameo kepada anda semua.

Apakah itu Silhouette Cameo. 
Silhouette CAMEO adalah sebuah mesin pemotong elektronik yang bersambung ke komputer anda.Saiznya lebih kurang saiz printer,tetapi ia dilengkapi dengan perisian yang membolehkan anda melakar sebarang bentuk,corak dan sebagainya dan kemudian memotongnya dengan kertas, vinyl, kain atau head transfer material. Silhouette Cameo merupakan salah satu cutter plotter yang paling popular di pasaran. Mesin ini sangat sesuai untuk semua peringkat umur dan mereka yang baru nak memulakan bisnes, ia sangat mudah digunakan serta membolehkan anda untuk membuat custom design menggunakan perisian yang terkini dan memotong imej dengan terperinci.

06 May 2017

Dapatkan Hadiah Hari Ibu Dari BestSub Malaysia

5/06/2017 2
 Dapatkan Hadiah Hari Ibu Dari BestSub Malaysia
 Dapatkan Hadiah Hari Ibu Dari BestSub Malaysia

Seperti semua tahu tahu,bulan Mei merupakan bulan yang istimewa kerana tarikh 14 mei merupakan hari ibu.Memandangkan hari ibu semakin dekat jadi disini fiqa ingin berikan sedikit cadangan tentang hadiah yang akan diberikan kepada kepada hari ibu nanti.

Hadiah yang special untuk ibu yang tersayang

Sudah pasti pada hari ibu nanti ramai yang pening nak hadiahkan ibu korang hadiah apa kan.Memberikan hadiah yang special tidak semestinya bunga atau barang-barang mahal,cukup dengan hadiah sederhana namun berkesan...

Jadi,apa kata tahun ini korang buat kelainan pula..korang personalized Mug untuk Mother’s Day kali ini.

13 April 2017

Goo.N Friend Pants Super Jumbo Doraemon Edition Product Review

4/13/2017 1
Goo.N Friend Pants Super Jumbo Doraemon Edition Product Review

Goo.N Friend Pants Super Jumbo Doraemon Edition Product Review




Goo.N Friend Pants Super Jumbo Doraemon Edition Product Review |Kali ini fiqa  nak  review Diapers Jenama Goo.N  jenis pants edisi  Doraemon pula.Pertama kali sebenarnya mencuba diaper jenama Goo.N nie..

26 March 2017

Carrie Junior kini dalam Pek Isian Semula,Mudah Guna

3/26/2017 2
 Carrie Junior kini dalam Pek Isian Semula,Mudah Guna
Siapa penguna setia Carrie Junior?Berita baik buat semua kini Carrie Junior boleh didapati dalam pek isian semula serta mudah digunakan tau..dah tak payah beli dalam botol lagi,beli dalam pek isian semula dan refill je dalam botol tu...

28 January 2017

Review : Cloth Diaper

1/28/2017 4
Review : Cloth Diaper


Cloth Diaper



Haiihh..orang review cloth diaper,engko sibuk nak buat review juga..
😆😪..hahaha nak juga lah sebab itu review berdasarkan pengalaman diorangkan..nie pengalaman diri sendiri kan..hehe

Sebenarnya,dah lama beli cloth diaper nie..tapi tu lah nak bagi pakai tu on of je..time orang lain bagi pakai anak diorang cd,sibuk juga nak beli..kengkononnya nak bagi pakai ke anak sendiri..Haaaa..tu nafsu je sebenarnya..sebab nampak cloth tu cantik..iss mak nak juga..penyudahnya sekali 2 pakai penyakit M besar tu datang nak menyental..basuh kering lipat simpan...hahahaha...terbaik gituuuu...

Niat datang nak bagi pakai anak cd tu semula bila simpan baju2 lama anak..baru terfikir ruginya beli tapi tak pakai..azam nak bagi pakai tu datang semula..seperti review pengguna sebelum-sebelum ini bila pakaikan anak cd ini banyak penjimatan dapat dilakukan..

Memang betul memang banyak penjimatan..cuba tengok jadual dibawah..

Jadual Penjimatan pembelian Cloth Diapers
Purata kos pembelian lampin pakai buang (berdasarkan penggunaan maksima sebanyak 6 kali sehari bagi seorang bayi)

*RM 0.50 x 6 helai x 30 hari = RM 90.00 sebulan *bergantung kepada harga lampin
RM 90.00 x 12 bulan = RM 1,080.00 setahun
RM 1,080.00 x 3 tahun = RM 3,240.00

Kos bagi pembelian 20 helai CD (20-25 helai adalah jumlah yang disyorkan)
*RM 25.00 x 20 helai = RM 500.00 *bergantung kepada harga CD

Penjimatan
setahun : RM 1,080.00 - RM 500.00 = RM 580.00
3 tahun : RM 3,240.00 - RM 500.00 = RM 2,740.00  


Atau paling senang korang kira je lah harga se pek lampin pakai buang anak korang..contohnya lampin pakai buang anak fiqa rm33.99,kena beli 2 pek setiap bulan..harga berubah2*

RM33.99 x 2=RM67.98

RM67.98 x12 bulan =RM815.76

Sebanyak RM815.76 untuk setahun hanya kos lampin pakai buang sahaja..kalau 2 orang?tiba2 dapat kembar ke...hehehe..pengsan kejap...

Tapi bila guna cloth diaper masih perlu beli lampin pakai  buang tapi hanya 1 pek sahaja,jadi jimat rm33.99 dekat situ kan..*Fiqa guna lampin pakai buang bila malam dan keluar jalan2..

Bila kira rm33.99 x dengan setahun bersamaan RM407.88

Kalau rm33.99 masuk bank kita kasi berbunga2 dalam tu..dah nampak hasil tu kan..

 TAPI..

Jangan berangan kalau korang malas nak membasuh macam fiqa dulu..hehehe.
Sebenarnya senang nak basuh Cuma apabila basuh bila anak berak je rasa mencabar sedikit..tak lah mencabar sangat pun sebenarnya..dari kita je sebenarnya sama ada rajin atau tak.


Harga CD?

Harga berbeza-beza mengikut brand dan kualiti..ada yang mahal ada yang murah.Ikut kemampuan masing-masing.


26 January 2017

Penawar Resdung Paling Mujarab

1/26/2017 0
Penawar Resdung Paling  Mujarab
Apakah resdung @ sinusitis?
Resdung

Resdung merupakan sejenis penyakit di mana terjadinya radangan pada rongga sinus yang disebabkan oleh jangkitan kuman.
Antara kuman yang menjadi punca penyakit ini ialah:

* Streptococcus * Staphylococcus
Pada keadaan normal, kedua-dua jenis kuman ini sememangnya sedia ada terdapat pada rongga hidung tetapi ia tidak menyebabkan apa-apa penyakit.
Malah, dengan sistem pertahanan tubuh yang kuat ia dapat dikawal. Sebaliknya, sekiranya berlakunya kepincangan pada pertahanan tubuh bakteria ini dapat membiak tanpa kawalan dan menyebabkan resdung.

Apakah komplikasi yang bakal dihadapi jika resdung tidak dirawat ?

Resdung yang tidak dirawat dengan sempurna boleh mengakibatkan komplikasi serius kepada kanak-kanak dan orang dewasa.

* Kanak-kanak Resdung di kalangan kanak-kanak menyebabkan ia merebak ke dalam mata, mengakibatkan jangkitan sellulitis dan nanah (abses) mata. Sekiranya ia dibiarkan, ia boleh menyebabkan mata menjadi buta.

Punca yang menyebabkan kanak-kanak berisiko menjadi buta kerana dinding pemisah ethmoid dengan mata sangat tipis di mana sinus frontal mereka masih belum terbentuk.

Sehubungan itu nanah akan dikeluarkan dari rongga mata.
Pada tahap kritikal doktor akan membuat satu laluan supaya cecair dari sinus ethmoid dapat dikeluarkan dari hidung dan ia tidak bertakung lagi.

* Dewasa Bagi orang dewasa, nanah dari sinus frontal tidak dapat keluar dari hidung dan akan masuk memenuhi ruang dalam otak. Dinding pemisah ini menjadi semakin tebal dan sinus frontal telah terbentuk dengan sempurna.

Bagaimanapun, keadaan ini mengakibatkan ostia mudah tersumbat. Bahagian sinus maxilla merupakan kawasan yang sering dijangkiti resdung, tetapi komplikasinya amat jarang berlaku.

Ini kerana nanah tidak boleh menembusi dinding maxilla yang tebal. Namun, sekiranya nanah merebak ke dalam otak, pesakit perlu menjalani pembedahan sinus frontal dan pembedahan neurosurgery. Bagi kes-kes seumpama ini, kadar kematian meningkat hingga 40 peratus.

Tanda-Tanda Penghidap Resdung:

Hidung tersumbat dan berbau busuk.
Gatal-gatal di kawasan muka, telinga, mata dan hidung.
Hidung kerap berair walaupun tidak selsema.
Kerap bersin terutama di waktu pagi.
Rasa berat muka atau sakit terutama di kawasan antara mata.
Sakit tekak secara berpanjangan serta berulang.
Mengalami demam atau rasa tidak sedap badan secara berpanjangan.
Kerap sakit kepala.

Tanda-tanda diatas muncul secara berulang terutama di waktu pagi, cuaca sejuk, tempat berhabuk, selepas mengambil makanan laut, belacan, budu, cencalok dan sebagainya.

      Penawar Resdung Paling Mujarab

Mahu bebas dari masalah resdung, alahan, pening,sakit kepala, bersin, hidung berair, gatal tekak dan lesu akibat resdung?

 

Inilah penawar resdung paling berkesan


Ubat resdung herba adalah penawar resdung paling berkesan kerana,

1.Tidak mengandungi campuran bahan kimia.
2.Dihasilkan daripada herba akar kayu.
3.Tiada kesan sampingan.
4.Pelbagai fungsi,berkesan untuk sakit kepala,demam,selesema,sakit telinga,sakit gigi dan gatal tekak yang berpunca dari resdung.

15 sebab kenapa memilih ubat resdung herba
1. Diperbuat dari herba akar kayu dan bahan semulajadi 100%
2. Tidak mengandungi steroid
3. Bebas bahan kimia
4. Berkesan mengatasi masalah resdung lebih cepat
5. Kapsul diperbuat dari pulut
6. Sudah diamalkan sejak 43 tahun yang lalu
7. Buatan Kemboja Muslim
8. Halal dan suci
9.Tidak perlu bergantung secara konsisten
10.Harga yang paling murah setakat ini
11.Menyelesaikan masalah alahan
12. Sesuai untuk kanak-kanak (kurangkan dos sahaja)
13. Makan setiap hari pada permulaan,tetapi dos akan berkurangan pada minggu berikutnya (bergantung kepada tahap resdung dan cara penggunaan)
14, Tidak mempunyai kesan sampingan
15.Penawar pelbagai fungsi : berkesan resdung pelbagai tahap,selsema,pening,sakit kepala,demam,sakit telinga,sakit gigi dan gatal tekak yang berpunca dari resdung


Ubat resdung herba pelbagai fungsi!!!
berkesan merawat resdung
pelbagai tahap
selesema
pening
sakit kepala
demam
sakit telinga
sakit gigi
sakit mata
gatal tekak yang berpunca dari resdung

Cara makan
1.sebiji sebelum tidur di waktu malam dan sebiji di waktu pagi.

2.Untuk mendapat kesan yang lebih cepat, adalah lebih baik kita membuka sarung kapsul dan memasukan serbuk akar kayu di dalam segelas air kosong.


KELEBIHAN ANDA MENGGUNAKAN UBAT INI

Penawar Resdung Paling Berkesan/ Mujarab


Harga

Ubat Resdung Herba ini mengandungi 35 biji kapsul  dan berharga rm 30.00 + rm 6.oo pos laju ke semenanjung malaysia dan rm10.00 ke sbh/srwk.

Testimoni Dan Pengalaman Pengguna.












Jika anda ada sebarang pertanyaan serta untuk mendapatkan Penawar Resdung Paling Berkesan sila hubungi terus di talian 
013-9871616 (Pn. Aisyah )