Pelancaran Juliet red Limited Edition Lipstik By Swanicoco

Hai semua.

Entri ini just nak share something news.Swanicoco hari ini telah melancarkan produk terbaru mereka iaitu Juliet Red Limited Edition Lipstik!!.Lucky saya dapat mencuba produk ini dan akan review dalam masa terdekat.

Sedikit ulasan mengenai Juliet Red Limited Edition Lipstik.

-Dari segi packaging luar cantik,kombinasi warna kotak merah hitam nampak begitu eksklusif.Bila buka penutup lipstik ini akan berbunyi haha sampai saya suka bermain-main dengan penutup lipstik ini..Warna cerah,wangian berbau rose dan agak panjang berbanding lipstik yang lain.Ciri-ciri utama ianya moisturizing,long-lasting serta attractive color. 

50 gram.com.my adalah yang pertama yang menjual produk ini di Malaysia.Tetapi lipstik ini belum lagi launch secara official di website mereka.Tetapi jika korang hendak membelinya,korang boleh klik pautan INI untuk membelinya.Ini adalah seperti invitation online yang mana korang boleh membeli produk ini bersama dengan kod diskaun.

Apa yang korang kena buat untuk dapatkan kod diskaun cuma signup dan confirmkan email korang.psttt ada lagi nak share...manalah tahu berpeluang dapat free lipstik dari Swanicoco ni kan..Just Sign Up dan Confirmkan email korang.Sign Up now
Good Luck!!


0 Comments

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..