Gatal

Hahaha..sapa gatal angkat kaki...eh..eh..eh xda sapa nak ngaku ke..??XOXOXO...xde r..nie bukan gatal apa r..Nie sapa ada masalah gatal2 badan ke,kaki ke tangan ke even muka sekali...nie nak bagitau terdapat penyelesaian yang paling mudah..saya dah try n error dah...bkn apa saya nie badan pantang kena miang ke habuk ke mesti mata gatal2 badan pun sama juga...biasa r budak kampung kan..bila balik kampung mesti nak kena pegi sawah....tapi bila beli produk nie...sekejap ja dah ok...bkn apa...berani jamin sebab dah banyak ubat guna tapi still x mujarab...nak taw x...eh...lupa..sapa ada masalah jerawat pun boleh guna juga..cepat baik ................

Ngeh3 nie r dia ubat yang saya guna 2...

Nie adalah sejenis mineral

Nie adalah losyen...







Saya campurkan kedua2 n sapu kat tempat gatal2...Berkesan..cuba r...





Post a comment

0 Comments