Althea Angel Birthday Gift [My birthday]



Sebenarnya masih dalam mood happy birthday to me lagi nie hehe..beberapa hari yang lepas genaplah umur saya yang ke...?? Biarlah rahsia..haha.Lepas tu dapat pula hadiah dari Althea sempena birthday saya..sapa tak suka kan,dah tua-tua dapat hadiah pula..hehe



Jadi dalam post ini saya nak share apa barangan yang bernilai lebih kurang RM400 yang saya pilih dari Althea.

1.[ ELIZAVECCA] Skin Liar Primer (30ml) (RM23.00)


2.[SECRET KEY] Finish Up BB (30ml) (RM11.00)


3.[TONYMOLLY] Face Mix Primer Color Cushion Lavendar (10g) (RM28.00)


4.[ALTHEA] Petal Velvet Powder #Pink Lavendar (3g) (RM17.00)


5.[THE FACE SHOP]Highlighter Beam, (13ml) (RM29.00)


6.[IT'S SKIN] Babyface creamy lipliner (0.25g) (Coral Peach)(RM8.00)


7.[LAVENE] Rose Velvet Lipstick (3.5g) (RM19.00)
-(Color Nude Rose & Dried Rose)



8.[COLOR DEEP]Cushion Tint (4.2g)(RM36.00
-Color Pale Peach & Rose Marsala



9.[ARITAUM] Mono Eyes Mermaid Collection(1.4g)(RM18.00)
-Color Midnight ocean


10.[ CHICA-Y-CHICO] One Kill Eyeliner (0.5g) (RM23.00)
-Color Black

11.[ETUDE HOUSE] Dr.Mascara Fixer For Super Long Lash (6ml)(RM25.00)


12.[ ONSAEMEEIN] Bifida 100% Natural Face Serum (50ml) (RM37.00)



13.[CALMIA] Perfect Outdoor Sun Block (50ml)(RM21.00)




14.[NATURE REPUBLIC]Aloe vera Cleansing gel Cream (150ml)(RM15.00)



15.[CALMIA]Oatmeal Therapy Peeling Gel (100ml)(RM21.00)



16.[RIRE] Luxe Slim Eyebrow (0.1g) (RM12.00)
-Color Grey Brown


 Kesemuanya dalam 18 barang dan harga semua berjumlah RM398.00.

Nanti fiqa buat full review setiap barang yang dibeli,nak cuba dulu.Korang yang nak beli tu bolehlah terjah ke website Althea

That’s all for today post. Until we see again in my next post.

 XOXO

Post a comment

2 Comments

  1. eh, happy birthday la kalau gitew :)) ... yang skin primer tu kak pip beli juga hari tu , suka pakai ... yang #14 tu pun kak pip ada guna juga ... kalau boleh semua benda nak grab kat Althea ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. @kak pip ye ke,betul tu kalau masuk website althea kompom rambang mata

      Delete

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..