mybefday!! :)

Baca tajuk pun dah tahu cerita agak bosan..tapi lantaklah.hari ini aku punye befday,ye aku dah 24tahun...so what?? Sebenarnya aku memang tak pernah tunggu pun aku punye befday dan tak pernah juga aku apply cuti untuk have fun ke whatever lah..yang aku tau..okey,its my befday...
kepada korang semua yang ada wish kat facebook,...thanks for the wish :) aku memerlukan lebih kurang sejam untuk reply korang punye wish..:) cewahhh,macam artis gitu..
tak tahu nak cakap apa lagi,cuma rasa sangat gembira,even tak ada celebrate kat mane2 pun,tapi aku happy rasa nak terbang! :) thanks semua..u made my day! kekekek!!

P/S:Tahun nie aku selamat g...Xda besday pranks..ekeh3....

0 Comments

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..