#Isnin#Hari Bosan#



Hari isnin nie memang hari yang teramat bosan sekali..malas pun ada jugak...ngeh3..nak balik zzzzz jer rasa....Dah lah letih melayan sikap customer yang datang....ayat kasar semacam jer...kena dengan saya memang takkan lah dapaty layanan yang baik..memang kena dengan cara dioranglah...dengan second bos lagi...hadehh...main petik nama orang jer tym nak suruh...bosan mengadap muka orang tu....dah namanya bos...goyang kaki lah jawabnya....xpuas hati haa lantak ko r bos....

Bosan punya pasal..amik ko...tengok apa yang dibelinya...apa2pun...makan dulu........diet xnak makan nasi..makan buah jer...
Tembikai 2 + 1 betik...

Post a comment

4 Comments

  1. hahaa.. keje kat mane tu? bagi saye same je. sbb tiap2 hari keje.. kalau nk cuti kene apply. lg terok kan?
    Anyway, semoga berjaya dalam diet tuh. ;)

    ReplyDelete
  2. make sure balance diet tau hehe

    ReplyDelete
  3. Emmm sedap makan btik tu...sejuk je kan heh...selamat berdiet2

    ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..