~Hometown 04/11/2013~

Hari tu balik kampung sebab melawat ayah en.syg..balik 2 hari jer..lepas tu balik semula kat seremban...minggu depan balik semula kuantan...kat kampung xde aktiviti lain ler..nak jalan2 pun tak dapat..yer lah..cuti kan..tidur pai cerah..huhu..Malas soseh panjang..layan je lah gambar kat bawah tu...
 


Bersama gadis-gadis remaja...kiranya saya masih boleh join tak...huhu

 
Haha..xboleh blah dengan gaya makan rambutan tu..

Tengah kait buah kelapa..usaha sedaya upaya tuuu..



Bulat mata dak nie

Macam budak-budak jer kan..



P/S:Balik kampung minggu depan nak repeat makan kelapa dan rambutan tu confirm dah masak..nak makan puas-puas...tapi sedih tak dapat join GATHERING WAPC KE-8...Huk3X


0 Comments

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..