Semalam punya cerita...




Semalam tersangatlah bosan..tak tahu nak buat apa...alih2 nampak anak-anak kucing tengah syok tidur..apalagi..mengacau bagi bangunlah jwabnya..hehe
Ada sekor nie tak puas hati kan...pandai lak dia balas dendam...nampak tak kat gambar tu..tengah sedap-sedap layan blog boleh pulak dia pegi duduk atas keyboard tu...aisyeemeennnn..tak puas hati nampak....

Tapi seronok jugak ada kucing nie..teman bermain kan...apapun love my cat...wink#...


Post a Comment

7 Comments

  1. jaga-jaga..nanti takut kucing tu yang post entry...hehehe

    p/s: follow sini

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. hahaha, atoto comelnye kucing tu. muka slumber pulak tu duduk atas keyboard. haha

    ReplyDelete
  3. hahaha...dia sengaja nak beraksi comel tu...hehehe

    ReplyDelete
  4. wahh suka kucing jgk. samala kita

    ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..