Selamat tinggal High Heels


 


Selamat tinggal High Heels..Alahai sejak dah ada anak kecik nie,nak pergi mana-mana terpaksa pakai selipar flat atau kasut jer..teraksa abaikan high heels.hehehe....bilalah agaknya boleh melaram lagi nie..dan kalau dulu boleh pakai beg tangan yang berfesyen tu ataupun lenggang-lenggang kangkung bila berjalan..sekarang kena bawak beg baby ke hulu hilir...keh3...Hamik ko..takpelah..da namanya mummy kan..


#Mood nak menaip masih takde...

Post a comment

3 Comments

  1. Ehm saya pun dah masuk stor semua high heel.. Takot susah nak kejar anak kalau pakai high heel

    ReplyDelete
  2. sakit tumit ker
    jom join ga ana
    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/ga-pertama-sambutan-hari-lahir-anak.html

    ReplyDelete
  3. dah dekat 2 thn akk tak berhigh heels...hhee

    ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..