Kurang 8 Jam Adik nak Masuk Setahun

Yea..kurang 8 jam dari sekarang maka genaplah umur adik setahun...
Sedar tak sedar dah setahun masa berlalu..dah besar dah pun anak mama..
Plan nak sambut Besday?
Tak prepare apa pun...sadis...
Sebelum nie memang ada plan nak buat sedikit kenduri kat kampung tapi tak jadi balik kampung...
so plan itu terbatal lah...sob..sob..
Tak apa lah adik..esok kita sambut sendiri-sendiri je yer..insyaAllah tahun depan tercapai nak buat majlis untuk adik...
Sambut bertiga ke berempat..????hehehe

0 Comments

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..