Borong Susu Anak

Ini cerita 1 Mei..Sebelum itu selamat hari pekerja kepada semua pekerja-pekerja diMalaysia yang menyambut hari pekerja semalam.Best boleh sambung cuti kan..tapi suami kita cuti semalam jer..sob2...maklumlah keje private...

Sempat print screen google semalam..hehe


Memandangkan semalam suami kita cuti dan gaji pun dah masuk..hehehehe...apalagi berjalan ler keje...tapi malam 30 dah g shopping@borong susu anak dah pun kat tesco.Inilah rutin harian.Sebulan 6@7 pek susu dak Iz nie minum.Lagipun tesco ada buat promosi susu RM21.99 1 pek hanya untuk plastik hijau..so kena lah grab cepat2 kan..maklumlah sekarang nie semua serba mahal kenalah pandai berjimat cermat.Tu belum lagi pampers.

Sebulan kena save budget  anak hanya untuk pampers+susu=RM200..waa..tu baru seorang..hihi..tak apalah..untuk anak anugerah ilahi..lumrah kehidupan sebagai ibu bapa kena penuhi keperluan anak kan...semoga murah rezeki...

**********************************************************************************





0 Comments

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..