REVIEW : Botol Susu PIGEON Pilihan Ibu & Anak


REVIEW : Botol Susu PIGEON Pilihan Ibu & Anak



Untuk anak yang kedua ini fiQa bercadang menggunakan botol susu jenama PIGEON.Memula lihat dan pegang sendiri botol ini macam tak ada perasaan..Kehh boleh pulak macam tu..ye lah mungkin sebab designnya yang simple.Tak macam dedulu memang tertarik dengan brand tommie tippie dengan avent.

Masa pregnant  memang niat nak guna botol susu brand tommie tippie atau avent je untuk anak kedua nie,tapi kebetulan ada jaga baby kawan sekejap dan dia guna botol susu jenama Pigeon,terus tertarik,masa tu umur  anak dia sebulan lebih.Dan kelebihan botol susu ni dari jenama lain ialah puting jenis lembut berbanding dengan puting botol susu lain.Putingnya yang peristaltic plus boleh elakkan bayi anda dari tersedak susu.Lagi satu bila diterbalik kan pun susu tak menitik keluar tau.


Masih lagi mencari botol susu pigeon nie..lepas pantang baru keluar mencari..mood berpantang lagi nie...






0 Comments

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..