Kenduri Kawin

Kenduri Kawin
Hadiah Untuk Pengantin..huhu...
Hari sabtu lepas pergi kenduri kawin adik member dekat pd.Malangnya masa nak pergi tu hujan pulak..huhu..tapi tetap pergi juga yelah seremban dengan PD tidaklah jauh mana pun.10-15 minit sampai dah..itu kalau naik highway lah..huhu.

Kenduri Kawin
Selfie laki bini..ahahaha

 Masa nak pergi tu  dalam jam 2 gitu seremban dah hujan renyai..sampai PD hujan masih renyai lagi tak lama lepas tu hujan lebat.

 Kenduri KawinKenduri KawinKenduri Kawin




Lepas makan lepas hujan dah berhenti tu join sekali member pegi outdoor photoshoot,memula pegi muzium tentera lepas tu pegi dekat jambatan baru siap.

 Gambar nie masa kat muzium tentera:


 Kenduri KawinKenduri Kawin




Dekat jambatan tu terserempak pula dengan member 1 kolej..huhu tak sempat amik gambar sama.Tapi dekat sana pun tak lama juga sebab dah start hujan pulak..


Kenduri Kawin



Kenduri Kawin
 Tu je lah yang sempat amik gambar..susah nak amek gambar bila bawa anak kecik..hahaha..walaupun mak guna monopod gitu...Lepas tu masa balik request kat suami nak coolblog..haha favaurite tu,,

Kenduri Kawin




 Malamnya semua hanyut terus..penat bukan main..ye r baru 2 orang hero pun dah susah nak hande apalagi kalau dah 3 4 orang nanti..haaa fengsannnn...
















Post a comment

0 Comments