Travel home safety with Anakku

Assalamualaikum w.b.t.



 http://ho.lazada.com.my/SHGs2A?sku=&redirect=http%3A%2F%2Fho.lazada.com.my%2FSHGs2C%3Furl%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.lazada.com.my%252Fanakku-sdn-bhd%253Foffer_id%253D%257Boffer_id%257D%2526affiliate_id%253D%257Baffiliate_id%257D%2526offer_name%253D%257Boffer_name%257D_%257Boffer_file_id%257D%2526affiliate_name%253D%257Baffiliate_name%257D%2526transaction_id%253D%257Btransaction_id%257D



Siapa peminat tegar produk JENAMA Malaysia anakku.Kalau nak cari barang keperluan baby paling suka pergi butik anakku bukan sahaja boleh membeli barangan bayi dan anak di satu tempat, malah boleh memilih pelbagai pilihan fesyen dan terkini seiring perkembangan semasa.Semua ada dari Feeding,Bathing,Apparel,Travel,Nursery,Playtime&aGift.Kalau nak travel saya suka beli Anakku Toiletries senang kiranya all in one.Tidak lupa juga wet tisu brand Anakku.Wangian wet tisu ini soft je.

http://ho.lazada.com.my/SHGs2A?sku=&redirect=http%3A%2F%2Fho.lazada.com.my%2FSHGs2C%3Furl%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.lazada.com.my%252Fanakku-sdn-bhd%253Foffer_id%253D%257Boffer_id%257D%2526affiliate_id%253D%257Baffiliate_id%257D%2526offer_name%253D%257Boffer_name%257D_%257Boffer_file_id%257D%2526affiliate_name%253D%257Baffiliate_name%257D%2526transaction_id%253D%257Btransaction_id%257D


Siapa yang bercadang nak travel ke nak balik kampung ke tapi masih belum ada car seat untuk bayi @ anak korang,bolehlah beli sekarang dekat lazada sebabnya tengah murah sekarang nie.Lagipun amat penting mempunyai car seat ini,beli lah untuk keselamatan anak tersayang.

Ada 2 pilihan sama ada 

1.Anakku Toddler Car Seat

  • Car Seat weight : 7 kg
  • Max. load weight : 25 kg
  • From day one -ready to use from birth up to 7 years for outstanding longevity 
  • 3 positions backrest
  • Safety belt with pads
  • With extra pads.
  • 5 hardness points system

Nampak tak harga di bawah Harga sebelum ialah RM459.90 dan harga sekarang cuma RM399.00.Jika beli sekarang korang boleh berjimat sehingga 13% tau.




2. Anakku Infant Car Seat

  • 5-point harness systems
  • With Sleep Pad and side protection
  • Detachable sunshade
  • Removable and washable cover
  • Max Load 0-13kg
  • Car seat weight 5.7kg

Untuk Infant Car Seat pula Harga sebelum ialah RM329.00 tapi harga sekarang hanya RM190.00..Penjimatan sehingga 42%.!!






http://ho.lazada.com.my/SHGs2A?sku=&redirect=http%3A%2F%2Fho.lazada.com.my%2FSHGs2C%3Furl%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.lazada.com.my%252Fanakku-sdn-bhd%253Foffer_id%253D%257Boffer_id%257D%2526affiliate_id%253D%257Baffiliate_id%257D%2526offer_name%253D%257Boffer_name%257D_%257Boffer_file_id%257D%2526affiliate_name%253D%257Baffiliate_name%257D%2526transaction_id%253D%257Btransaction_id%257D

Jangan lupa untuk dapatkan Anakku Lovely Pussy Cat Stroller ini juga,design baru dari Anakku.Harga cuma RM169.00 sahaja




http://ho.lazada.com.my/SHGs2A?sku=&redirect=http%3A%2F%2Fho.lazada.com.my%2FSHGs2C%3Furl%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.lazada.com.my%252Fanakku-sdn-bhd%253Foffer_id%253D%257Boffer_id%257D%2526affiliate_id%253D%257Baffiliate_id%257D%2526offer_name%253D%257Boffer_name%257D_%257Boffer_file_id%257D%2526affiliate_name%253D%257Baffiliate_name%257D%2526transaction_id%253D%257Btransaction_id%257D

Tiba-tiba tersuka tanpa sengaja pula baby travel mat macam dalam gambar tu,macam comel je macam cute jer.Simpan dalam bookmark dulu nak beli nanti..hehe..senang bila balik kampung nanti  







Sekarang LAZADA tengah buat sales untuk sebarang produk dari ANAKKU.
boleh dapat 20% OFF lagi tauu..

JANGAN LUPA MASUKKAN CODE:20RAYANCAM


http://ho.lazada.com.my/SHGs2A?sku=&redirect=http%3A%2F%2Fho.lazada.com.my%2FSHGs2C%3Furl%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.lazada.com.my%252Fanakku-sdn-bhd%253Foffer_id%253D%257Boffer_id%257D%2526affiliate_id%253D%257Baffiliate_id%257D%2526offer_name%253D%257Boffer_name%257D_%257Boffer_file_id%257D%2526affiliate_name%253D%257Baffiliate_name%257D%2526transaction_id%253D%257Btransaction_id%257D







Post a comment

3 Comments

  1. mudah la mcm tu.. tak pernah shop lg di lazada..

    jemput join GA :)

    http://ciksukataip.blogspot.my/2016/06/kad-raya-ga-by-nina_97.html

    ReplyDelete
  2. Baguihhh, duk tengah usha stroller nii haa

    ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..