Entri penutup tirai 2016

Last entry  di penghujung 2016..impian,cita-cita??ada yang dah tercapai ada yang belum..yang belum sepeti  biasalah kita bawa ke tahun seterusnya...hehehe...

Sepanjang tahun ini hanya sebanyak 100 entri sahaja yang dapat dihasilkan..korang mesti dah beratus2 entry kan..kekangan masa,kekurangan idea dan juga keadaan wifi yang sangat lembap  tambah penyakit M paling besar..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Sini fiqa nak selitkan  juga ucapan terima kasih kepada blogger ayunie ramli kerana telah menghadiahkan fiqa beg sempena hari lahir fiqa bulan oktober lepas..memang berguna sangat2 beg tu..senang boleh sumbat botol susu anak lagi...hehe

Job berbayar dan juga review produk suam-suam kuku lah..bolehlah dari tiada..dah blog kurang update ,klien pun x pandang kan..๐Ÿ˜๐Ÿ˜..menang contest alhamdulillah ada juga sangkut..paling best dapat carseat dan juga stroller..rezeki berblog dan juga rezeki  anak-anak....

Azam 2017..
Nak kurus.
Nak update blog sekurang2nya sekali sehari...๐Ÿ˜…Boleh percaya ke??Doakan saya...hehe
Murah rezeki untuk dapat job berbayar dan juga review produk..yang nie fiqa suka..xperlu keluar duit..hehe...
Doa fiqa semoga diri ini,suami,anak2,ibubapa,sanak saudara,kawan2 dan sesiapa juga yang mengenali fiqa semoga tahun 2017 diberikan sinar baru,diberikan  kesihatan yang baik juga dimurahkan rezeki semuanya...amin.!!

Semoga apa yang kita impikan tercapai dan terlaksana ditahun 2017!!

Jangan lupa jemput baca artikel contest fiqa SINI...terima kasih๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜


Post a Comment

2 Comments

  1. Mai tak ada azam baru, tapi bnyk pula wish list nak capai 2017 ni, hahaha. semoga tercapai semua impian 2017 sis fiqa...

    ReplyDelete
  2. =)D...Terima kasih Mai..wah macam banyak jer wishlist tu..

    ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..