lazada shopathon blogger contest 2!


Lazada 27.9 Shopathon Sale (https://www.lazada.com.my/super-shopathon-sale/ ) akan berlangsung pada 27 September  2018.Hanya sehari sahaja tau.Bagi korang yang tak sempat shopping masa 9.9 Festival tempoh hari,berita baik sebab sale sehari ini memberikan anda sehingga 90% diskaun.Apa yang menariknya dengan Lazada Shopathon Shop Sales kali ini ialah:


-SLASH IT as low as RM0.10
-CRAZY FLASH SALE from RM1.00
- Up to RM 2,000,000 vouchers to be collected
-Discounts up to 90% off.

Lazada ini merupakan pilihan yang pertama untuk saya shopping online kerana di Lazada saya boleh mendapatkan hampir semua barang yang saya inginkan dengan harga yang berbaloi.Maksud saya harga lagi murah dari pasaran luar.Jadi selama bertahun-tahun saya menjadi pelangan setia Lazada..cehh..sudah semestinya ada produk dan brand yang menjadi kegemaran saya.Sebenarnya list brand kegemaran  tu adalah dalam 5 6 tapi di sini saya listkan 3 brand yang menjadi keutamaan saya dan sebab-sebab kenapa saya menyukainya.








Brand Avent pertama menjadi carta teratas yang menjadi kegemaran saya .Philip Avent ini mempunyai rangkaian produk keperluan  untuk breastfeeding,keperluan baby ssehinggalah ke toddler.Jenama Philips Avent bukan sahaja selamat digunakan malahan harga yang ditawarkan adalah mampu milik.Dan setiap 3 bulan dan 6 bulan sekali saya akan beli botol susu serta puting baru.Kiranya Brand & Produk  Avent ini adalah yang paling kerap saya beli diLazada.Serius saya pernah beli botol susu dekat kedai luar harga nak dekat 3x ganda.Sebagai pengguna kita haruslah bijak memilih kan..Yang penting dapat berjimat.


2.Drypers



Drypers adalah jenama lampin bayi yang terkemuka lebih dari 16 tahun dimalaysia.Drypers mempunyai pilihan lampin jenis pita pelekat dan seluar dengan pelbagai saiz yang berbeza yang sememangnya memenuhi keperluan anak-anak saya,selain itu,drypers juga menawarkan rangkaian produk penjagaan bayi yang dirumus dengan bahan-bahan semulajadi yang memberi manfaat seperti pelembap dan memenangkan pada kulit bayi.Namun apa yang saya suka dengan brand Drypers ini ialah Kualiti yang saya boleh percayai.Sebabnya kesemua lampin dan produk penjaggan bayi Drypers ini telah menjalani kawalan kualiti dan proses ujian yang ketat sebelum ianya dijual dipasaran.Dan sudah tentulah harga murah dan berbaloi kan.Lagi-lagi Dryper ni suka bagi diskaun kalau shopping kat lazada.Haa apalagi mak suka r kan lagipun anak-anak memang serasi dan  pengguna produk brand Drypers.






Watsons ini merupakan drugstore kegemaran saya.Sebabnya dekat watson ini,produk kecantikan,kesihatan,makeup dan sebagainya ada dijual.All in one lah senang cerita.Produk yang dijual disini memang selamat untuk digunakan.Harga yang dijual disini pun berpatutan.
Bila dah masuk chart barang-barang anak,mesti nak usha watson online alang-alang bayar sekali kan..,nak pergi shopping kat watson memang susahlah dengan anak yang berderet2 ni kan.Lagi satu bila dah sampai watson kompom boleh lupa apa yang beli sebenarnya.Tapi dengan adanya online watson dekat lazada nie memang rasa suka sangat-sangat sebab dah tak payah keluar lagi.Boleh beli secara aman,relaks2,pilih-pilih barang,tak perlu terkejar-kejar semua.Lagipun semua barang keperluan ada dekat sini.So heaven for me..hehe


Jadi korang jangan lupa layari LAZZMALL sekarang kerana Lazada Shopathon ini hanya berlangsung Hari Ini sahaja tau!!

0 Comments

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..