UNBOXING: Althea Korea 3rd Birthday Box and My Haul

Box dari Althea kali ini special sedikit,sempena birthday Althea bulan 7 haritu,mana-mana customer yang membuat pembelian di Althea,akan menerima edisi terhad Kotak Hari Lahir Althea.Saya dapat box yang paling besar.Kalau ikutkan hati nak kumpul ketiga-tiga box edisi terhad tu tapi pulus tak berapa nak ada..huhu.

Saya dapat box ini 31/7 haritu tapi baru hari ini baru sempat unbox,busy bebenar nampak gaya eh..padahal busy dengan anak-anak je pun..hehe.Macam biasalah kalau shopping dekat Althea memang rambang mata nak tengok dan pilih barang.Sayang sungguh kerana box yang saya terima dak kemek sikit..😏


Tahu tak sejak terjebak dengan Althea ni,memang dah jarang nak beli barang-barang mekap kat luar.Jom tengok apa yang saya beli lagi dari Althea kali ini.Owh ya saya ternampak Herb Day 365 cleansing dari The Face Shop tu murah jadi saya borong sampai 4 terus..sebab kalau kat luar dan tempat lain harga jauh lagi mahal owh.Ada yang sampai order 2 tu sebab nak kasi ke adik,kongsi-kongsi rezeki gitu kan..❃

Jadi jom tengok apa yang saya beli sempena Althea Birthday hari itu..



1.[MISE-EN-SCENE]Perfect Repair Serum (70ml)(RM26)




2.[MISSHA]Triple Shadow(2g)(RM21.00)
-Color Chocolate Brown

3.[THE SEAM]Seammul Real Tint (9.6ml)(RM15.00)
-Color Pink

4.[THE SEAM]Seammul  Water Candy Tint (10g) x 2 (RM36.00)
-Color Watermelon




5.[NATURE REPUBLIC]Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist (150ml) (RM16.00)




6.[IT'S MY]Cleansing Foam (150ml) (RM10.00)



7.[THE FACE SHOP]Air Cotton Makeup Base (40g)(RM14.00)
-Color Mint



8.[THE FACE SHOP]Herb Day 365 Cleansing Foam Mung Beans (170ml)(RM10.00)



9.[THE FACE SHOP]Herb Day 365 Cleansing Foam Aloe  (170ml)(RM10.00)



10.[THE FACE SHOP]Herb Day 365 Cleansing Foam lemon (170ml) x 2 (RM24.00)




Kesemuanya 12 barang dan total semua RM178.00

Nanti fiqa buat full review setiap barang yang dibeli,nak cuba dulu.Korang yang nak beli tu bolehlah terjah ke website Althea

That’s all for today post. Until we see again in my next post.

 XOXO

4 Comments

  1. banyaknya borong cleansing foam ... yg soothing gel mist aloe tu selalu stand by dlm beg kak pip , suka sembur2 bila kluar rumah time cuaca panas ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. @kak pip..borong sebab nak share dengan adik..wah nak tiru kak pip jugak lah,standby dalam beg..hehe

      Delete

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..