Here My Althea Christmas WishList


Haritu kan saya ada buat wishlist Top 10 Products Althea Christmas Wishlist.Jadi sini saya nak share barangan yang saya beli dari althea .Tapi kan hanya 9 sahaja yang saya beli serta,antara ke 10 produk yang dalam senarai wishlist tu 3 produk tu masuk balik dalam senarai wishlist..haha maklumlah bila dah masuk ke Althea Korea dah jadi rambang mata dan yang sebenarnya melebihi jumlah credit yang diberikan...☹️☹️..

So,inilah dia yang saya beli tu..tolak 3 produk dalam senarai wishlist tambah 1 produk baru pulak iaitu Stay Fresh Body Sparkling Mist..☺️❤️1.Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch (RM31.00)
2.Contour Cleanser ( 150g) RM23.00)
3.Dr.Vita Clinic Vita Energy Toner & Mist (130ml)(RM37.00)
4.CP-1 Raspberry Hair Vinegar (500ml)(RM31.00)
5.Bubble Bubble Lip Mask (1ml) (RM29.00)
6.Rose Hip Perfume Hair Care Treatment (200ml) (RM25.00)
7.Cool Night Peel Off Mask (100g) (RM38.00)
8.Stay Fresh Body Sparkling Mist (100ml) (1+1) RM35.00)
9.Argan Damage Hair Care Treatment (200ml) (RM25)

So untuk 3 barang iaitu W.Lab Black Kill Pore Cleaner, Real Fresh Skin Detoxer Set dengan Glam Fleurissant Lip Glow..Next time baru check out yer..peram dulu dalam chart..hehe ✌️

P/S:Boleh baca  info lanjut produk yang saya beli SINI, Boleh beli di  Althea Korea!


Post a Comment

5 Comments

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..