Althea's Raya Giveaway Festival - Fiqa story

07 June 2017

Althea's Raya Giveaway Festival


Assalamualaikum..

Althea's Raya Giveaway Festival | Sedar tak sedar dah lebih seminggu berpuasa...persiapan raya pun 70% settle..Sebabnya bila fiqa buat persiapan lambat semua jadi kalut..haha..dengan ada anak kecik kiri kanan lagi..fuhh!!!Amat mencabar gitu.




Dalam pada dah nak settle tu,fiqa terlupa satu hal!Barang mekap belum shopping lagi laa….Tapi tidak risau pun  sebabnya sempena raya ini fiqa dapat tahu,Althea mengadakan Raya Giveaway Festival yang mana dengan setiap pembelian di Althea Korea, Althea berbesar hati memberikan satu hadiah bagi setiap pelanggan dan kita boleh pilih  list hadiah di bawah ni secara PERCUMA! ..yeaa lonjak suka kejap mana taknya produk kecantikan ini semua direct dari korea tau…


Memang tidak  dinafikan lagi  ramai dah mengetahui tentang Althea ini kan,di sinilah tempat K-Beauty lovers shopping barang-barang mekap@kecantikan.Althea merupakan website membeli belah dalam talian yang menawarkan pelbagai produk kecantikan jenama terkenal korea dari penjagaan muka,kosmetik sehinggalah ke penjagaan badan dan rambut.Antara brand Korea yang popular di Althea antaranya jenama Innisfree, Tony Moly, Skin Food, Laneige, The Faceshop, Etude House, Dr Althea, IOPE, SkinMiso,The SAEM dan banyak lagi.Jangan risau sebabnya semua produk dari korea ini adalah original.



Setiap pembelian dari Althea akan didatangkan sekali dengan Limited Edition Ramadan Box tau..Warna kesukaan fiqa nie..


Dapatkan Rm30 welcome gift untuk pelangan kali pertama dan untuk setiap pembelian yang melebihi RM99 postage adalah PERCUMA!!Apa tunggu lagi marilah kita shopping dan unbox beauty haul sama-sama nanti.!!Sama-sama melaram di pagi raya nanti...hehe


Untuk maklumat lanjut & info pembelian, korang boleh klik link dibawah : 

Facebook : 
https://www.facebook.com/altheakorea

Website : 
http://my.althea.kr/

Instagram : 
http://www.instagram.com/altheakorea






No comments:

Post a Comment

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.
Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..