Amez Care Bio Herbal Sanitary Pad Review

Seperti yang anda boleh lihat, Amez Care Bio Herbal fungsi Sanitary Pad bukan sahaja melakukan lebih daripada hanya menyerap semasa kitaran haid anda atau pada hari-hari di mana anda memerlukan perlindungan tambahan sedikit untuk sentiasa berasa selesa, ia juga selamat untuk badan anda dan bahan-bahan herba dalam produk ini menawarkan manfaat kesihatan.

Sumber Ayu Pembersih Wanita Berwajah Baru !

Memperkenalkan pembersih kewanitaan daun sirih Sumber Ayu dengan Formulasi dipertingkatkan dan berwajah baru.

WePrint - Instant Photo Printing oleh Liberty Printing Company

Weprint adalah Mesin mencetak gambar instant yang berkualiti dan merupakan yang pertama di Malaysia dengan menggunakan aplikasi WeChat dan mencetak terus dari telefon pintar.

REVIEW : Botol Susu Pilihan Ibu atau Anak

Lambakan botol susu dipasaran membuatkan ramai ibu-ibu comel diluar sana sukar untuk memilih kan.Maklumlah sekarang ini kan banyak sangat botol susu yang comel-comel designnya seiring dengan harganya.

22.9.16

Tips Bisnes Online Dari Rumah.

Assalamualaikum..


 TIPS SURIRUMAH BERBUSINESS ONLINE




Siapa kata wanita yang duduk rumah jaga anak tak boleh berniaga?Hakikatnya semakin ramai surirumah yang menjalankan bisnes online sekarang ini. Walaupun berada di rumah sepanjang hari, ianya tidak menghalang surirumah daripada membantu menambah pendapatan keluarga.

Walaubagaimanapun ianya amat mencabar  terutamanya bagi mereka yang mempunyai anak-anak kecil.Selain daripada menguruskan hal-hal perniagaan, kita juga perlu memasak, membasuh, mengemas rumah, dan dalam masa yang sama menguruskan keperluan si kecil. Jika tidak diuruskan dengan baik, memang boleh jadi huru-hara! Bagi mereka yang baru berjinak-jinak dalam dunia perniagaan online apa kata baca tips dibawah ini:

Anda suri rumah
  • Mempunyai anak kecil-Sentiasa pastikan mereka didahulukan.Susun masa dan aktiviti mereka mengikut jadual.Tetapkan masa tidur, masa makan atau menyusu, permulaannya memang sukar tetapi apabila sudah terbiasa, anak anak akan berdisiplin dan mudah kita untuk plan tempoh dan masa untuk urus bisnes.
 
  •  Persetujuan suami-Nyatakan hasrat anda membantu suami dan pohon sedikit komitmen dari suami. Suami yang baik akan memberi sokongan penuh dan membantu anda memudahkan urusan bisnes online. Anda perlu libatkan suami dan visualize kan pada suami yang bisnes online ini akan menjadi bisnes keluarga.

  •  Tetap target harian dan bulanan-Ramai yang tahu, target jualan sangat penting. Sentiasa kongsikan dengan suami sama ada jualan capai target atau tidak. Suami akan lebih memahami dan akan membantu bersama untuk anda capai target anda. Letakkan target permulaan yang minima dan perlahan-lahan naikkan sasaran. Anda akan lebih bersemangat dengan cara ini.

  •  Akaun Syarikat- Walaupun di rumah, anda perlukan akaun syarikat yang sah, ini bertujuan untuk mengasingkan duit syarikat dan duit peribadi. Banyak kelebihannya, selain menjadi kewajipan kini untuk peniaga online perlu meletakkan nombor pendaftaran syarikat.

  •  Daftar akaun dengan Poslaju-Bagi yang ada produk sendiri atau membeli secara pukal  produk yang diniagakan bolehlah membuka akaun di poslaju. Kelebihannya, anda tidak perlu keluar rumah, pihak poslaju akan membuat collection di rumah anda. Ini sangat menjimatkan masa dan praktikal.

Diharapkan tips untuk suri rumah yang ingin berbisnes online ini dapat membantu kita untuk lebih terurus dalam menjalankan bisnes online dari rumah:



20.9.16

ONLINE SHOPPING DI EZBUY MALAYSIA






ONLINE SHOPPING DI EZBUY MALAYSIA | Sejak memegang title officially housewife banyak masa saya dihabiskan di rumah. Jadinya, bila dah duduk rumah mula lah tangan gatal search laman web,maklumlah nak keluar shopping memang susah dengan 2 orang hero yang agak lasak.Oleh itu,pembelian online merupakan pilihan utama dalam mencari dan membeli barang.Antara online store yang merupakan "one shop center"yang selalu saya terjah ialah seperti ,Lazada, Gemfive and 11 Street dan antara platform online shopping yang semakin menempah tiket di hati pelanggan ialah EZBUY MALAYSIA yang dahulunya di kenali sebagai 65daigou.

Apa itu EZBUY??

Ezbuy adalah sebuah pembekal professional yang memberi perkhidmatan membeli belah dalam talian. Ditubuhkan pada tahun 2010 lagi dan menjadi platform membeli-belah di luar negara yang pertama dan terbesar di Singapura. Sehingga hari ini, ezbuy menyediakan perkhidmatan membeli-belah dari China, Taiwan, Amerika Syarikat, Singapura, Malaysia, Australia, Thailand dan akan memperluaskan lagi perkhidmatan kepada lebih banyak negara.


Sebab-sebab untuk Membeli-belah dalam talian dengan ezbuy.

1.Tidak perlu memahami bahasa Cina.
-Sebelum ini saya terpaksa melupakan hajat saya untuk membeli di 65daigou (Sekarang ezbuy),kerana laman web ini menggunakan bahasa Cina.Namun setelah laman web ini ditukar kepada ezbuy dan berlaku penambahbaikan,saya lega kerana boleh shopping semula di ezbuy,kerana tidak perlu bimbang lagi kerana laman web ini disediakan dalam bahasa English.


2. Anda boleh menikmati kadar penghantaran dengan hanya RM8.80
-Memperkenalkan ezbuy PRIME.Prime ini ialah unlimited shipping dengan hanya bayaran Rm8.80 sahaja.Dengan Prime kita boleh beli banyak tanpa perlu risau kos penghantaran antarabangsa.Daftar sebagai ahli Prime dengan bayaran Rm18.80/Sebulan atau Rm188.00/Setahun. Untuk maklumat lanjut semak ezbuy PRIME di SINI.




Register for Prime Trial. Limited to daily 1st 100 register user klik Borang Di SINI



3. Anda skip pengimport, eksport, pengedar dan peruncit
Melalui laman web ezbuy,anda dapat membeli terus dari pengeluar secara langsung.Anda akan mendapat harga borong yang mana menjimatkan kos.

4.Pilihan penghantaran.

Ezbuy memberikan kos penghantaran yang sangat rendah.Terdapat Empat pilihan penghantaran dan kadar penghantaran yang berbeza iaitu:

DHL Express

Priority Air

Economy Air

Sea


Klik di sini untuk melihat kadar penghantaran. https://ezbuy.my/Help/CostCalculate


5. Banyak pilihan.


Terdapat pelbagai barangan yang ditawarkan.Kadang-kadang barangan yang dijual di sini agak mahal tetapi melalui ezbuy anda boleh beli dengan harga yang jauh lebih murah.Boleh berjimat.

Mendaftar di ezbuy.[Pengguna kali pertama]

1.Langkah pertama:Register dulu account dengan ezbuy kat [SINI] bagi yang belum mendaftar lagi. Kalau dah ada terus LOG IN jer.







Bila dah login akaun korang macam gambar dekat bawah.





2.Pilih barang yang dikehendaki.

3. Lepas dah pilih semua , ADD TO CHART.


Untuk yang ini,sila perhatikan yang ditandai warna merah.Untuk domestic shipping ada dua iaitu free ataupun berbayar.Untuk yang available for Prime atau ezbuy,korang boleh pilih Prime atau ezbuy.Ada juga produk yang hanya available untuk Prime atau ezbuy sahaja.Apa beza Prime atau ezbuy?Korang kena teruskan membaca.Untuk shopping cart terdapat 4 pilihan iaitu Prime,CN,TW,US dan Local.Item tu daripada China, USA dan Taiwan.Mcam item yang saya order ini adalah dari China.



4. Bila puas hati boleh lah klik CHECKOUT untuk lihat order korang,Untuk Shipping fee pula,ada beberapa kaedah yang item anda akan dihantar: -

DHL Express

Priority Air

Economy Air

Sea


Harga untuk setiap kaedah penghantaran adalah berbeza iaitu dari yang laju & agak mahal ke lambat & murah.Boleh pilih mana-mana pun.Sebelum checkout jangan lupa gunakan voucher free tadi dan masukkan kod untuk diskaun 15% fee shipping ezfriend15





Lepas klik check out,boleh tengok detail order summary sekali lagi berserta kos shipping dengan kos penghantaran domestic bolehlah klik BUY NOW dan dekat bawah ada pilihan sama ada korang nak barang korang tu nak diinsurankan ataupun tidak.

4. Lepas klik BUY NOW akan keluar page seperti dibawah.Klik ADD NEW ADRESS.


Masukkan butiran peribadi seperti nama, alamat dan nombor telefon dan sila pastikan segala maklumat yang diisi betul.

5. Selesai proses mengisi maklumat peribadi.korang akan dibawa ke page seperti dibawah.
Seterusnya klik TOP UP NOW


6. Akhir sekali..pilihlah cara pembayaran yang korang mahukan.Selesai,tinggal tunggu barang korang sampai je.






Tips untuk berjimat.

1) Pilih barang yang tidak mempunyai domestic shipping kos .

2)Pilih satu jenis shipping , supaya barang akan sampai sekaligus dengan bayaran delivery yang perlu dibayar sekali saja.

3)Saya lebih suka shopping menggunakan ezbuy PRiME kerana:

Apa sahaja barangan yang anda beli kos penghantaran hanya RM8.80/nett

Pastikan anda beli barangan secara banyak kalau nak jimat.

Untung kalau beli barangan secara pukal, besar dan murah.

Untuk Pelanggan setia Ezbuy, Prime ni sangat sesuai untuk anda menikmati program ekslusif yang memberikan anda kelebihan selama satu tahun dengan hanya RM188 tahunan tidak kira berapa berat, jumlah barangan yan anda ingin beli.

Upah ejen yang murah sebanyak 4% untuk pemprosesan tempahan termasuk dari parcel, packaging, dokumen yang diimport, Prime member dapat menikmati sama ada secara normal, VIP mahupun SVIP.

Insurans percuma sehingga RM2000 jika barangan anda hilang, mahupun diterima dalam keadaan rosak. Gantirugi mengikut polisi buy-for-me service.




DAFTAR SEKARANG UNTUK DAPATKAN PERCUMA RM15


Gunakan KOD : ezfriend15

Untuk mendapatkan 15% shipping fee

Selamat Bershopping semua!!


7.9.16

NESCAFÉ GOLD BLEND Barista Machine Review[English]

nescafe gold blend barista machine
 
For coffee lover,if you thinking of geeting youself a nice coffee machine,you will find that choosing the best one is not easy.

You may have to look through all the details for each model, compare all the features and read all the reviews before finally find a coffee maker that ticks all the boxes. The process could be time consuming.  But don’t worry, we have done the research for you to help finding your perfect machine.
 
What sorts of coffee do you like? 
Do you like espresso, cappuccino, or other coffee that is espresso based? Or will you be satisfied with a filter coffee? If you are an espresso lover like us, you sure will want to go for the espresso machines or the coffee pod machine.
For me, I like espresso and I love the way how an espresso maker works. .And now i can make my on coffee at home

 nescafe gold blend barista machine

What is the NESCAFÉ GOLD BLEND Barista Machine?

The NESCAFÉ GOLD BLEND Barista Machine is a modern coffee system that uses soluble coffee to offer a full cafe menu at the push of a button. NESCAFÉ GOLD BLEND Barista Machine is a modern coffee system that uses soluble coffee to offer a full café menu at the touch of the button. Become your own coffee barista and enjoy an enriched coffee experience in the comfort of your own home. Unleash the full potential with NESCAFÉ GOLD Barista Style - Intense, the latest soluble coffee product with added micronized roast and ground coffee to give better coffee body and aroma.

One Touch Premium Coffee
 
Advanced technological development and building on 75 years of coffee making experience, NESCAFÉ reinvents convenience with a proprietary coffee system to reveal the full potential of your Nescafe Gold.
NESCAFÉ GOLD BLEND Barista Machine releases the full potential of our premium blend. In just a few moments, it uniquely brings out all the delicious flavour & aroma of NESCAFÉ through a patented coffee cyclone creating velvety crema for the black cups, and smooth white coffee with a rich froth for cappuccinos and lattes with the perfect pairing of NESCAFÉ and fresh milk or Nestlé Coffee-mate.


5 style coffee



A fine example of tradition meets smart innovation, NESCAFÉ GOLD BLEND Barista Machine is designed to cater to your loved ones increasing lifestyle preference for café-style, barista-made coffee. The most amazing part? NESCAFÉ GOLD BLEND Barista Machine prepares 5 different kinds of café style coffee. With a selection of 5 café-style coffees available at the touch of a button, your loved ones can easily assume the role of a barista in the comfort of their home or office.

 one touch

Why It Is The Perfect Gift For Coffee Lovers
1. You get 5 different café-style coffees – Espresso, Lungo, Americano, Latte  and Cappuccino all with just a single touch of a button.
2. You get the seamless option of foaming your milk without the need for a separate frother. For milk coffee, simply pour fresh milk into your coffee cup and a hot water jet swiftly froths the milk before coffee is added. You get a delectable cuppa in next to no time.
3. This amazing coffee system’s 15-bar pump extraction pressure delivers a cup of quality, full-bodied brew topped with smooth, velvety crema. What more can you ask for?

 How to use the NESCAFÉ GOLD BLEND Barista machine


nescafe gold barista style intense coffee

You Need Good Beans For The Machine
Fusing convenience, technology and the trusted familiarity of NESCAFÉ quality, NESCAFÉ GOLD BLEND Barista Machine creates a perfect, café-style cup of coffee using the latest NESCAFÉ GOLD Barista Style Intense Coffee, a premium blend of soluble coffee with added micronized roast and ground coffee beans.
A NESCAFÉ  first, NESCAFÉ GOLD Barista Style Intense Coffee blends soluble coffee with high quality coffee beans which have been slowly roasted to perfection and then finely grounded, delivering a sharp, full-bodied cup with a deeply aromatic bouquet. The new NESCAFÉ Gold Barista Style Intense Coffee is a premium blend of soluble coffee with added micronized roast and ground coffee.
 
nescafe gold blend barista machine

Specially created for NESCAFÉ GOLD BLEND Barista Machine, the intricate texture, taste and aroma of the premium coffee blend brings out all the delicious flavours and aroma of NESCAFÉ. From the silky crema of an Espresso to a beautifully layered Cappuccino crowned with rich, creamy froth, NESCAFÉ GOLD BLEND Barista Machine caters to discerning taste buds with its variety, quality and consistency.



nescafe gold blend barista machine



FOR INFORMATION:

YES:Recommended using NESCAFE GOLD Barista Style coffee which is suited and tested for the NESCAFE GOLD BLEND Barista system.
NO:Fine powdered coffee is not recommended to be used in the NESCAFE GOLD BLEND Barista system as it will result in blockage issues. 
 nescafe gold blend barista machine
 

Conclusion

In today’s rush of the world, there seems to be very less time for preparing coffee. Thanks god this machine is quick.
Given the low energy consumption and quality of drinks, this machine a great choice if you are planning to buy a new coffee machine or replacing an old one. The efficient design and the ultra-modern features are a great addition to your kitchen in addition to saving a lot of time.

nescafe gold blend barista machine
Enjoy my coffee..



http://invl.co/iin


Good news to share with all, Nescafe Barista Exclusive Launch at Lazada this 14 September 2016.

::SAVE THE DATE::