Althea's 2nd Birthday - Happy Birthday Althea !! - Fiqa story

16 July 2017

Althea's 2nd Birthday - Happy Birthday Althea !!


Happy Birthday Althea yang ke 2 tahun.Tahniah Althea kerana walaupun baru berusia 2 tahun tetapi telah mendapat tempat dihati pengguna.Shopping kosmetik menjadi begitu mudah dengan adanya Laman web Althea.kr ini.Duduk depan laptop pilih barang bayar dan tinggal tunggu sampai depan rumah je.Heavennya rasa,😄😄😄

Ucapan:
Happy birthday to Malaysia's best beauty online place to go shopping .Semoga semakin bertambah maju kehadapan, sentiasa efisien dan teruskan dengan service yang bagus, cepat dan terbaik serta menjadi online Website No.1 beauty online shopping  di Malaysia.

Jangan risau barang rosak kerana walaupun barang ini didatangkan khas dari korea  semuanya dibalut kemas, cermat dan teliti.

Antara aktiviti yang menarik yang di anjurkan oleh Althea.kr sempena ulang tahunnya yang kedua sepanjang bula julai ini (3-31 Julai) adalah seperti berikut.
  • Limited Edition Althea Birthday Box design that looks like a cake!
  • Birthday Kits for lucky early bird shoppers
  • Birthday sample pack for lucky early bird shoppers
  • Birthday Sales & Promotions for customers
  • Althea Birthday Giveaway Festival for customers (free products every other day in July to add into cart)
  • Althea Beauty Box July - Birthday Makeup Box (theme) 3/7 released
  • Weekly Lucky Shopper Contest to win Althea credits   
  • Instagram #AltheaTurns2 Contest - snap & show your decorated birthday box to win amazing prizes from Althea! 
  • 20days of Beauty Giveaway on @Altheakorea (Instagram)

  • 1.Beli dan dapatkan Limited Birthday Box.Dalam kotak ini juga didatangkan dengan  limited edition 2017 Birthday Kit termasuk birthday card and sample pack.Tetapi siapa cepat dia dapatlah yer sebab ianya terhad.


    2.Fly me to Korea Contest.
    Bukan setakat beli dan dapatkan box limited edition jer tau.Korang boleh join fly me to korea birthday contest juga.

    Hanya show off  "Althea Birthday Cake" creation di  Instagram dai 3rd July sehingga 15th August, 2017, 11.59pm  untuk menyertai  #AltheaTurns2 Instagram Contest.Korang perlu diy korang punya  "Althea Birthday Cake" sertakan birthday caption and hashtag #AltheaTurns2 .Yang paling kreatif dan cantik akan berpeluang untuk memenangi hadiah seperti berikut:


    Grand Prize: Round Trip Flight to Korea for two (2) Pax*
    First Prize: One (1) Year Free Shopping On Althea*
    Second Prize: Three (3) Months Free Shopping On Althea*
    Consolation Prizes: Althea USD100 Shopping Credits x10*



    Fiqa tak kreatif,jadi ni lah hasil nya....

    3.20 Days of Beauty - AltheaKorea Instagram Giveaway
    Selain itu,sedang berlangsung juga Giveaway di Instagram Althea iaitu 20 Days of Beauty! Ia berlansung selama 20 hari sehingga 24/7/2017 ini sahaja.Jangan lupa untuk join sekali.


    Korang semua apa tunggu lagi!! Jom lah membeli belah di www.althea.kr sambil menang hadiah!! Korang nak tengok apa yang fiqa beli? Sini fiqa kongsikan...

    1.Wrinkle And Whitening Eye Cream RM19.00
    Link Produk:http://my.althea.kr/wrinkle-and-whitening-eye-cream-15ml




    2.Snail Repairing Eye Cream RM37.00
    Link Produk:http://my.althea.kr/snail-repairing-emulsion




    3.No Sebum Mineral Powder RM19.00
    Link Produk:http://my.althea.kr/no-sebum-mineral-powder




    4.Switch Up Highlighter & Cream Lighter RM22.00
    Link Produk:http://my.althea.kr/switch-up-highlighter-cream-lighter




    5.Luxe Slim Eyebrow color Deep Brown RM12.00
    Link Produk:http://my.althea.kr/luxe-slim-eyebrow


    6.Black Sugar Mask RM20.00
    Link Produk:http://my.althea.kr/black-sugar-mask



    7.New Delight Tony Tint color Cherry Pink
    Link Produk:http://my.althea.kr/new-delight-tony-tint

    8.Free gift 


    Lepas dah guna nanti fiqa review satu-satu..hehehe...
    Happy Birthday sekali lagi buat Althea.Semoga Althea terus sukses selalu..


    Semua maklumat boleh dirujuk di website | facebook | instagram | blog  Althea.


    1 comment:

    Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
    Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.
    Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
    Terima Kasih ..