Featured dalam Majalah MamaPapa & BabyTalk
Ok saja nak bagitahu..review  fiqa dalam Laman web  www.100comments.com berkenaan  Stroller jenama COMBI telah di ambil dan dimasukkan dalam Majalah MamaPapa dan BabyTalk.Majalah nie sama je sebenarnya tapi MamaPapa versi melayu manakala BabyTalk versi English.

Best sangat tau stroller nie.Fiqa ada review dekat blog.Jemput baca sini:http://www.mommyfiqa.com/2017/06/stroller-review-combi-mechacal-handy.htmlSelain daripada itu terdapat review rakan blogger yang ada sekali berkenaan Combi Fealetto Auto Swing pun ada.Nak tahu apa yang bestnya tentang produk ini boleh terjah Blog Entri Mereka:

1.http://www.syafierayamin.com/2017/06/combi-high-low-swing-chair-fealetto.html
Produk dari COMBI memang puas hati..


No comments

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.Terima Kasih juga kerana sudi tinggalkan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang LINK AKTIF akan di buang secara automatik. Harap maklum.
Terima Kasih ..